Egy milliárdos család csemetéje okozta a Szentendrei úton két fiatal halálát. Apja befolyásos barátai miatt hallgathatott róla eddig mindenki. Az N1TV azonban most bemutatja az OTP Lakástakarék Zrt. és az OTP Jelzálogbank Zrt. egykori vezetőjének gyermekét.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@Cefi: Így van, mert elég érdekes az a verseny, amelyben az egyik már áll, a másik meg beleérkezik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Cefi: Koszi a kedves biztato szavakat, en tulelo tipus vagyok: ha neki tudtam vagni a vilagnak 6 USA dollarral es egy telefonszammal a zsebemben, akkor ezt az akadalyt is veszem majd, onnan, ahonnan kepzodik...:o)))) (Ha meg jo lesz az eredmeny, illetve nem javasoljak a mutetet, akkor szuper!!!...:o))))
Cefi
@karma1: Akkor erre koccintunk jövőre!
karma1
@Cefi: Feltetlenul!...:o))))) Legyen szep hetveged!...:o))))
Levendula
o. áron nem fog börtönbe menni csakúgy, mint császár előd sem bűnhődött egy fiatal rendőr haláláért.
Ha nem lennének oknyomozó riporterek, akkor ez a hír is a rendőrség és az ügyészség fiókjában marad, senki nem ismerhette volna meg az igazságot.
Levendula
@Levendula: Hogyha a két fiatal áldozat közül az egyik nem lenne ismert sportoló, akkor eltusolták volna az egész ügyet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.