2010-es PhD-jében alkotmányellenesnek vélte a garázdaság büntetését Hornyák SzabolcsA Sándor palotát festékkel megdobáló Gulyás Márton és Varga Gergő aktivistákat 300, illetve 200 óra közmunkára ítélő bíró hét évvel ezelőtt írta PhD-jét a köznyugalom elleni bűncselekményekből. Doktori értekezésében még határozottan nemmel foglalt állást azt illetően, hogy a garázdaság jelenlegi tényállásának van-e egyáltalán helye egy jogállam büntetőjogában – vette észre a Vastagblőr. .

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat errol beszelek,... Ez az, amit sem a ven biro, sem az agyilag betoppedt gondolkodasu orban es a ven csicskasai nem ertenek meg:

EZ az internet hatalma!

Ma mar nem lehet elhallgatni es eltitkolni semmit sem, ha ma nehany elszant informatikus elhatarozna, nehany nap alatt feltorhetne akar a Paks2 szerzodest is, es kiszivarogtathatna az egeszet! (Mint ahogy a Pentagon titkos katonai iratait is feltortek , bejutottak az adatbankjukba)...
Hat ezert feljel, orban basi, ezek az iroasztal mellol is kepesek lesznek teged elevenen felfalni... (Valoszinu ezert is felsz minden felsooktatas - egyaltalan: oktatasi - kerdestol...:o))))
Yoda69
Valtozo idok.
Anno orbanek is liberilis demokratak voltak, es Soros Gyorgy penzen kepeztek megukat.
Ma meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.