Hamarosan új korszak köszönt be az egészségügyben, az viszont kétséges, hogy a kitűzött novemberi időpontra betör-e a patikákba és a rendelőkbe a 21. század. Orvosokat és gyógyszerészeket kérdeztünk.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az anyátok vasporos picsáját forradalmasítja, ami kéne az a pénz amit kiloptatok az egészségügyből!!!
Elnézést de kijött belőlem, erre az új veretes fütyisz baromságra!!!
lópicigáspár
Nem olvastam el a cikket, de a címből csak erre tudok gondolni: "Aki beteg pusztuljon el!" Jelen kormányzati trend szerint, csak ez lehet a cél! :(((
papa.49
@lópicigáspár: Pontosan, szemészeti vizsgálatra kellett mennem márciusban telefon szolnoki rendelő intézet álmos női hang ,,3 hét múlva hívjon, de csak AUGUSZTUSRA TUDOk IDŐPONTOT ADNI, mindezt egy szemfenék vizsgálathoz, a magán orvos 2 nap múlva fogad megvizsgál, 6000 Ft. kérdem én akkor ez mi???
lópicigáspár
@papa.49: Ismerős, a faterral ugyan ezt jártuk végig, annyi különbséggel, hogy a maszekban kezdtük... onnan ment minden gördülékenyen. Ja, nem 300,-Ft vizitdíj volt a belépő!
papa.49
@lópicigáspár: A kérdés immár csupán költői lehet...
Akkor minek fizettem egy életen keresztül az sztk. meg a nyugdíjjárulékot???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.