Több mint egy hete nem eszik már S. Péter, ügyvédje szerint akár kómába is eshet. A nyolc éve előzetesben ülő férfi több pert nyert már a magyar állam ellen fogva tartása körülményei miatt, Polt Péternek például bocsánatot kellett tőle kérnie, mert a börtönben korlátozták a vallásgyakorlását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nyolc éve előzetesben? Ennyi idő alatt nem sikerült jogerősen elítélni? Na menjenek a picsába!!!
karma1
jaj, remelem a testekszereit megtarthatja, es a tetkoit sem vakarjak le rola buntibol...
Gondolom mas egyeb borzalmas dolgok is kozrejatszhatnak az ehsegsztrajkjaban,... (Nem kaphatja rendszeresen a szteroidjait, a body-buildinges tarsai nelkul kell edzenie, a baratnoje se johet be minden heten es a TV musorbol sincs valaszteka, csak az M1 meg az Echo...Szornyu...)
lópicigáspár
Nyolc éve előzetesben? Ennyi idő alatt nem sikerült jogerősen elítélni? Na menjenek a picsába!!!
karma1
@lópicigáspár: Valami nem igaz ebben az egeszben... Ha mar tobb hete nem enne, 9csak vizet inna a kiszaradas ellen, amit megtehet meg egy ehsegsztrajknal is), akkor mar regen komaban kene lennie, vagy meghalt volna. Vagy nem tobb hete, vagy nem a sulyzojaert (csak erre fogja), szoval, nem gombolyu, de mit varunk?
Pálinkás Pál
@karma1: Azért ennek nézz utána hány napig bírja az ember kaja nélkül!!!és mivel a "súlyzókon" van a probléma,gondolom nem egyszálbél figura...8. napon egy nagy test még messze van a kómától,ha egyébként egészséges!!!
1magyar
8 ÉV egy rablásért sok amikor egy halálért 3-5 évet adnak. Egyébként meg egynek sem kéne súlyzó sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.