A Tv2 Mokka című műsorának kanapéján gyakorolta tovább a békülékeny hangnemet Bayer Zsolt, miután hétfőn túlesett a médiában élőben közvetített kávézáson a civilekkel. Meglepte, hogy ilyen felhajtás kísérte a szeánszot, elismerte, hogy feszült volt, akárcsak a többiek. És ismét levonta tanulságként, hogy a mások taknyon-véren-kihajítása valahonnan valóban túl erős megfogalmazásmód.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na többek között ezért sem szabadott volna ezt megtenni!
RonaGyuri
egyébként, a találkozóról ezt írtam:
Következmény-nélküliség???

Nos ez csak egy naiv vágy lehetett volna

Takony-konferencia, avagy megkávéztak egy asztalnál. – valójában így is összefoglalhatnám a dolgot. Vagy beállhatnék a sorba és elmélkedhetnék azon, hogy mi értelme volt a dolognak. Persze ezt sem teszem, s nem csak azért mert nagyon nem értek egyet az egésszel. Nem, nem csak azért, mert meg szoktam nézni, hogy kinek a kávé-meghívását fogadom el. Tényleg lehet tudni ki fizette a kávékat?
Egy reakció (persze többek fogalmaztak meg hasonlóakat), pontosabban minősítés, azonban elgondolkodtatott: „ez egy pszeudoesemény, bulvárpolitika, következmény-nélküliség, mert csak egy levezetés volt, egy vita elbábozása”. Nos engem ez a következmény-nélküliség fogott meg. S azt kell mondjam, hogy sajnos az lenne a legjobb eshetőség, ha már nem lehet meg-nem-történté tenni. De megtörtént és bizony lesznek következményei, méghozzá várhatóan nem az ország jobbulása irányába mutató következményei!
Eladott Ország
"Az is előfordulhat, hogy valaki esetleg arra lesz kíváncsi, hogy milyen lehet egy bádogesernyő egy fenyegetéskereskedő ősszájában kinyitva. Mert mit lehet tudni, hogy ki mikor mire lesz kíváncsi. Van, aki erre, és van, aki arra. B. Zs. például arra, hogy miként csúszik egy civil a vérén és a taknyán. De az is nyilvánvaló, hogy az ő kíváncsiságának is határt szab a környezet. Valószínű, hogy csak a lelkükben barnán pestisesek gyűrűjével megerősített szellemi körben ilyen kíváncsi. Különösen addig, amíg a kormányfő megvédi. Mely védelem legalább világossá teszi, hogy Orbán legalább hallgatólagosan egyet ért talán az ellenzéket fizikailag megsemmisíteni vágyókkal. Valószínűleg felülve annak, hogy B. Zs. szerint a világon bárhol máshol ugyanígy bánnak el az ellenzéki tüntetőkkel. Amiből valószínűleg az is következik, hogy B. Zs. perfekt beszéli a koreai nyelv északi dialektusát. Viszont a hazai történelem hírei elkerülhették. Mert fogalma sincs arról, hogy Rákosi elvtárs már egy ideje nincs hatalomban. Az általa használt takonybasznádi dialektust különben az sem menti, ha mások, másutt ugyancsak tahó módon nyilatkoznak meg."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.