Míg az Egyesült Királyságban az összes párt felfüggesztette a kampányt a hétfő esti terrortámadás miatt, idehaza más a politikai kultúra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Semmivel sem különbek a terroristáknál. Hasznot próbálnak húzni a tragédiából.
A hatalommegtartás érdekében semmi sem szent.
És hangsúlyozom: Nem, nem pártolom a tömeges bevándorlást, teljes mértékben elítélem a terrort. A fidesz-féle terrort is!
karma1
Gusztustalan, retardalt barmok... Nem akarok nekik tippeket adni, de ha szijjaspetya es a francia magyar nagykovetseg jol vegezne a dolgat, mar tudnak, hogy vannak-e magyar aldozatok is, ami egyaltalan nem lenne jo, viszont jo lenne biztosat tudni.Nagyon sok csalad el otthon, akiknek Manchesterben vannak a fiatal rokonai., es tudni szeretnek a sorsukat. Ebbol is latszik, mennyire fontos a magyar nep es az o erzeseik...
Ha viszont csak egyetlen magyar aldozat is lenne - MONDOM, MEG VELETLENUL SEM KIVANNAM, 1 ember halala is elfogadhatatlan! - abbol orban mar akkora migrancs-ellenes toket tudna csinalni, hogy a fal adja a masikat. De persze eleg rosszul vegzik a munkajukat.
hetöndöe
Kedves Fityfasz,megkérdezném,hány embernek kell még meghalnia,vagy éveket szenvednie,hogy önök megváltoztassák az eü politikájukat?Városomban a napokban zárt be a méltán országos hírű mellkassebészet,mert elfogytak az orvosok.Megyeszékhelyről beszélünk.A vadonatúj épületet és a frissen felszerelt osztályt nem is oly rég adták át,mely Úniós pénzből épült.Persze eme szomorú hírről mélyen hallgat az országos és a helyi média is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.