Késsel támadt egy ismeretlen férfi a fővárosban egy étterem tulajdonosnőjére, akit kétszer meg is szúrt a férfi. A rendőrség keresi.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt ismeretlen tettes ellen – olvasható a BRFK közleményében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2017. május 22-én 10 óra 25 perc körül bement a Budapest VIII. kerület József körúton lévő étterembe és a tulajdonossal dulakodni kezdett, majd egy konyhakéssel, két alkalommal megszúrta a nő karját és elhagyta az üzletet.

Megkéseltek egy nőt Budapesten, ezt a férfit keresik – fotó

Fotó: police.hu

Az elkövető 20-25 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. A haja rövid, sötétbarna. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, kék farmernadrágot és sötét sportcipőt viselt.

Megkéseltek egy nőt Budapesten, ezt a férfit keresik – fotó

Fotó: police.hu

A bűncselekmény elkövetőjét biztonsági kamera rögzítette.

A BRFK kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.