A Párbeszéd áprilisban kezdeményezett ombudsmani vizsgálatot, miután a CEU mellett kiálló Kossuth téri tüntetésen a rendőrség szerintük jogsértő módon lépett fel. Szabó Tímea társelnök az erről szóló közleményben azt írja: A tüntetésen készült, az ATV által rögzített felvételeken egyértelműen látszik, hogy egy civil ruhás különítmény dulakodott a rendőr sorfal előtt a tömeggel, majd a televíziós kamerákat látva a vezetőjük jelzésére elhagyták a helyszínt. Egyiküket a rendőrsorfal mögé engedték be a rendőrök. A BRFK később közleményben elismerte, hogy a tettlegességet alkalmazó civilek a „polgári ruhás rendőri állomány” tagjai voltak.

Forrás: atv.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
"...egy civil ruhás különítmény dulakodott a rendőr sorfal előtt a tömeggel, majd a televíziós kamerákat látva a vezetőjük jelzésére elhagyták a helyszínt. "
"A BRFK később közleményben elismerte, hogy a tettlegességet alkalmazó civilek a „polgári ruhás rendőri állomány” tagjai voltak."
Ez bizony színtiszta szándékos provokáció!
Nagyon kéne már a kisgömbinek a szükségállapott, nagyon rajta van az ügyön...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.