Az SOS Gyermekfalura is vonatkozik a civileket megbélyegző törvény, ami nem tetszik az osztrák elnöknek sem. Oda is üt a kormány civileket vegzáló törvénye, ahová valószínűleg a fideszes kommunikátorok sem akartak. A magát család- és gyermekbarátnak deklaráló kormánytöbbség által komoly tiltakozások mellett elfogadott törvény értelmében ugyanis az SOS Gyermekfalu Alapítványnak is fel kell majd tüntetnie a jövőben, hogy „külföldről támogatott”, hiszen az SOS Kinderdorf nevű osztrák alapítvány magyarországi szervezeteként alapvetően külföldi adományokból működnek.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
HU ez nagyon mellément

Bár a portál azt hitte, hogy a kormány, de valójában ők

A derék mno.hu számolt be róla „A Fidesz törvénye ’külföldi ügynököt’ csinált a gyermekmentőkből is” című cikkében, hogy „Az SOS Gyermekfalu Alapítványra is vonatkozik a civileket megbélyegző törvény. Az osztrák elnök is szóba hozta az ügyet Orbán Viktornak.”.
A cikk így kezdődik: „Oda is üt a kormány civileket vegzáló törvénye, ahová valószínűleg a fideszes kommunikátorok sem akartak. A magát család- és gyermekbarátnak deklaráló kormánytöbbség által komoly tiltakozások mellett elfogadott törvény értelmében ugyanis az SOS Gyermekfalu Alapítványnak is fel kell majd tüntetnie a jövőben, hogy „külföldről támogatott”, hiszen az SOS Kinderdorf nevű osztrák alapítvány magyarországi szervezeteként alapvetően külföldi adományokból működnek.”.
Nos nagyon úgy néz ki, hogy nagyon tévednek. Azt persze nem tudom, hogy a „fideszes kommunikátorok” mit akarnak, sőt azt az igazság, hogy azt sem, hogy éppen most kiket kell alattuk érteni. Azonban azt igen, hogy nagyon úgy néz ki, ha alaposabban belegondolunk ártunk és qurmányunk vonatkozó tevékenységébe egyáltalán nem zárható ki, hogy, ha nem is elsődleges célként, de járulékos nyereségnek tekintik a a sógorok lejáratását! Biztos vagyok benne, hogy a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány vezetője,Hegedűs Zsuzsa nem nagyon aggódik a konkurencia nyomorán! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok