Ha az államtitkár a sajtónak azt mondta, hogy csak felújítják a bezárt kórházi osztályt, akkor lesz hozzá szakmunkás is. A Jahn Ferenc 3-as számú belgyógyászatán két festőt is lefényképeztek, akik a plafont mázolják – a padló előzetes letakarása nélkül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"a betegek egy része nyaralni van." És ez a minősíthetetlen idióta barom, többet visz haza a közösből, mint egy normális ember!
nemkati
@quadrocopter: Ez az! Betegek, nyár van, ne kórházba menjetek, hanem nyaralni!
Siófokon ugyan siralmas az orvosi ellátás, oda ne menjetek, de Csajágaröcsögén biztos van teljeskörű és megbízható orvosi ellátás, talán még szuperkórház is, onnan nem muszáj nyaralni menni. Még egy jótanács: akinek nem telik nyaralásra, de beteg, az nehogy elmenjen nyaralni! Na meg otthon is ugyanolyan jól meg lehet halni.
MukiPIsti szabadstrandi jegyarus
@quadrocopter: Nagyon jó :-))))) HÁ- -HÁ HÁ -HÁ -HÁÁÁÁ
A betegek nyaralni vannak :-))
:)))))))
:))))))
:-)
Hát bakker , egy mondattal eldobtatok 1 millió szavazatot . :-))))))))))
nemkati
@MukiPIsti szabadstrandi jegyarus: Gondolod te! De az agymosottak erre azt mondják: Ónodi-Szűcs Zoltán mondta meg a tutit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.