A fővárosban sem mindig egyszerű az LMBTQ emberek élete, de Budapesten kívül általában még több nehézséggel kell megküzdeniük. Két, vidéki városból származó meleg férfi mesél a tapasztalatairól.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Nekem furcsa volt a videoban az egyiknek az anyukája, aki szinte a gyerekét "megtagadva" tiltakozott, hogy a házuk előtt (ha jól értelmeztem) ne készitsék el ezt a riportot. U.akkor éles ellentéte Szilágyinak, a fia által megvert szinésznek: többször megverte már a fia, gondolom a pénzért, mégis azon "agyal" hogy küldhetne csomagot a sittre. Nem "tapsolnék", ha a gyerekem homoszexuális lenne, de az biztos, hogy nem hagynám magára!
eszegfu
@durbincs: Ha kérhetném: igen, essél komába...utána jó érzés lehet "felébredni"...
eszegfu
@durbincs: Frappáns válasz...de nekem nem az "igazi".
Jozefina
Kulturált emberek között nyilván elfogadottabb a másság! A magukat macsónak kikiáltó bakancsosok között is jócskán akad, csak titkolják. És ez a szar. Főleg nekik.
eszegfu
@durbincs: 17:45 Igazán többet vártam Öntől, mint ezt a "szerény" megállapitást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.