Jozefina

Költségcsökkentés miatt menesztette DK-s helyettesét Szigetszentmiklós polgármestere
Szszmiklóst mindig is a káosz, a korrupció, a sok maffiózó jellemezte!!! Pedig az ottlakók ennél többet érdemelnének!!!
A Fidesz a hatalmára, az ellenzék az összehangoltságra építhet 2021-ben
Bízom benne, hogy az összehangoltság fog győzni. Egységben az erő. Hajrá összefogás!!! Hajrá Magyarország!!!
Merkel: Az eddigieknél sokkal pusztítóbb járványhullám fenyegeti Németországot
A számkat nem lehet meghazudtólni!!! Az USA-ban a vírus már annyi áldozatot követelt, mint a második világháború. Ezt Biden mindta a beiktatásakor. Merkel még talán időben kongatja meg a vészharangokat!!! Németországban mindenütt az FFP2 maszk használata lett a kötelező, viszont szinte térítésmentesen kapják az emberek. Állítólag az egészségbiztosító 2x6 db-os utalványt ad mindenkinek. Ezeket a gyógyszertárakban lehet beváltani összesen 6 db-onként 2 Euróért!!! Itt álmodni sem lehet ilyesmiről!!! Viszont kevés tesztelés, kevés fertőzöttet mutat, ki azaz jól teljesít orbán!!!
Tovább szigorít Ausztria, ezeket a szigorításokat vezetik be
@tothjani: orbánt és a törzset messze nem érdekli, hogy mi történik az emberekkel!!?? Lényeg, hogy minél kevesebb tesztet csináljanak, így kevés a fertőzöttek száma is!!! Mo- jól teljesít negatív előjellel!!!
Meseország mindenkié. De mi köze van ennek a világegyetemhez?
Budapest Főváros Kormányhivatala azt ír le, amit előre engedélyeztek nekik. Önálló gondolat nincs. Fidesz-kdnp zombik!!??
Levágott emberi fejjel sétált egy ukrán férfi
Ennél lennének fontosabb hírek is!!! Ki kíváncsi a horrorra???
Ellenzéki pártok: a kormány büntetőhadjáratot folytat az önkormányzatok ellen
Orbán a pénzelvonásokkal és kétes eredetű vakcinákkal próbálja a nemzetet kiírtani???!!! Vagy mégis mi lehet a célja???!!!
Egy ideje nem oltanak a fővárosi idősotthonokban
A fővárosi fenntartású otthonok fideszéknél, a törzsnél, stb. mellőzve vannak!!!
M1: Trump elnöksége pozitív változásokat hozott, ezeknek most vége
Az M1-nek kéne felsorolni az elmúlt év pozitív változásait, mert úgy gondolom épeszű ember nem tud ilyet!!!
Beiktatták Joe Bident, az Egyesült Államok új elnökét
Remélhetőleg mától egy új világ köszönt ránk és egy kicsit békésebb környezetben élhetünk!!!
Ledy Gaga valóban nagyot alakított. Csodálatosan énekelte el a himnuszt!!! Megható volt.
Megöltek egy 19 éves férfit a IX. kerületben
Milyen világot élünk itt Mo-on??? Mi történt??? Minden nap van valami, ami az emberek biztonságérzetét csak rontja!!! Hol vannak pintér renőrei??? Szerintem a politika az oka mindennek!!! A sok munkanélküli, a sok szegény, a megélhetési nehézségek mind-mind előidézhetnek egy-egy rossz gondolatot, rossz mozdulatot!!!
Az OGYÉI már jóváhagyta az orosz vakcinát
Más a dokumentáció és más a valóság. AZ oltóanyag hatékonyságát, mellékhetásait a gyakorlat igzolja majd. Én mindenesetre valószínűleg sem ezt, sem a kínait nem fogom választani, de mindenféleképpen beoltatom magam!!!
Így búcsúzott Donald Trump
Én úgy gondolom, hogy trump egy keserves 4 évet okozott mind az amerikaiaknak, mind a világ békeszerető embereeinek. Már a republikánsok egy része is rájött, hogy rossz volt a választás, de végig kellett a négy évet szenvedni és rettegni, hogy vajon milyen hóbortja kerekedik felül. Hálát lehet adni, hogy ma végre ennek vége lett és remélhetőleg Amerikai is megerősödik és demokráciából példát mutat a világnak. Sok sikert Bidennnek és a csapatának!!!
Megszólalt egy budapesti orvos: "A kiolvasztott oltóanyagok egy része a kukában végzi a szervezetlenség miatt"
Hazudni mindenek felett!! Ez orbán és a maffiája!! A vakcinákkal nem tudnak elszámolni, akkor a lelkiismeretükkel hogyan fognak. Cecilia asszonyon csodálkozom a legjobban, hogy lelkipásztor létére, miért adta el a lelkét az ördögnek!! Szervezetlenség és fejetlenség mindenütt!!??
Rendszerváltás kell és elszámoltatás!!!
Az elmúlt 10 év fidesz-kdnp-s uralkodás alatt sokszoros volt a kormánypártok lopása, hazugsága, félretájékoztatása, emberellene cselekedete, mint bármely más kormánynak!!!
Ezért kell a teljes ellenzéki összefogás a legkisebbtől a legnagyibbik pártig és ha tetszik, ha nem rájuk kell szavazni.
Európai Bizottság: Az uniós tagállamok közül eddig csak Magyarország jelentkezett be a kínai vakcinára
Menczer mondott valaha igazat??? Nem értem miért kell hazudnia, hiszen azonnal cáfolják a hülyeségeit!!!
Vejkey Imre szerint keresztények elleni támadás, hogy elbukta a Jézussal viccelő karikatúra miatti perét
Ki az a vejkey??? Eddig hol bújkált??? Azt érdemelte, amit kapott!!! Ha keresztényi normák szerint dolgozna pártjával egyyütt, akkor nem egy elmeháborodottat támogatna, hanem Mo érdekében cselekedne!!!
Nagy napra ébred Amerika
Az új elnöki párnak sok sikert, kitartást, jó egészséget kívánok!!! Kívánom, hogy Amerika és a világ érdekében bölcs és békéthozó imtézkedéseket hozzon Joe Biden!!!
telex.hu/kulfold/2021/01/19/kicsoda-jill-biden-az-uj-first-lady
Rendszerváltás kell és elszámoltatás!!!
@Jozefina: ezért van szükség a teljes ellenzéki összefogásra és összetartásra!!! Csak így lehet elzavarni őket és másnap már megkezdeni az elszámoltatást, aminek nagyon gyorsan kell megtörténni!!!
Áder megszüntette nyolc ember magyar állampolgárságát – ez volt az oka
"Ez alapján Romániában, az egykori Jugoszláviában, Szerbiában, az egykori Szovjetunióban, illetve Ukrajnában születtek."
Neveket miért nem merik közölni és a beosztásaikat!!! Tőkés közöttük van??? És még jó páran!!!??
Müller Cecília: "Ne annak higgyenek, amit a szomszédtól hallanak, vagy nem tudom honnan"
Elsősorban mindenki tőle várná a megfelelő tájékoztatást, de ahhoz őszintének és hitelesnek kéne lennie. A törzs és cecilia már régen eljátszotta, hogy hinni lehessen nekik!!!
Operatív törzs: A 89 év felettieket oltják elsőként az idősek közül
Ha az EU nem szerzett volna be vakcinát semmi nem lett volna!!! Felelősséget vállalni nem merő tehetetlen, szemét banda!!!