Jozefina

Rogán Antal 371 millió forintot költött el fél év alatt, de azt nem tudni, hogy mire – Közben találmányával havi 24 milliót keresett
Ez a kis vidéki suttyó nagyon kikupálódott Orbán védő szárnyai alatt!! Meg sokat "segitett" neki az állampolgárságot adő kötvényekből kaszált milliárdok is, meg még sorolni lehetne!!! Érdemi munkával ennyi pénzt nem lehet össze harácsolni!!! Azt, hogy mire költi meg nem is tudni!!! Nagyon-nagyon kellene már egy új kormány, amely komolyan venné az elszámoltatást!!!??
Novák Katalin nem érezte meg a rekordmagas hazai inflációt: 10 millió forinttal növelte megtakarításait, továbbra is 8 ingatlanja van
Ők csak hírből ismerik az infláció szót!!!
Az elnöki juttatásokat pedig alaposan felül kellene vizsgálni!!! Ha már nem elnök, akkor miért jár élete végég a juttatás!!! Ez felháborító, legyen az bármelyik oldal jelöltje akkor is!!!
Hivatalos: Hoppál Péterből kormánybiztos lett
Ő már teljesen túl van az agymosáson!!! " magyar politikus, egyházzenész, karnagy, 2006–2010 között pécsi önkormányzati, 2009 óta országgyűlési képviselő. 2014-től 2018-ig a harmadik, majd 2022-óta az ötödik Orbán-kormány kultúráért felelős államtitkára." Terjesztheti a "fidesz" kultúrát!!!
hu.wikipedia.org/wiki/Hopp%C3%A1l_P%C3%A9ter
835 millió forintot adott a kormány egy törökországi programsorozatra
Az ilyen döntésekért járna a felelősségre vonás, mert ez nem a magyar nemzet érdeke!!!
Vége a botrányos vitáknak! Megegyeztek az Aldi örökösei
Nagyon "sajnálom" őket, hogy a fia és a tesó kezébe hullottak a illiárdok!!!
Szinte az összes brit hibának tartja a kilépést az EU-ból
"A népszavazás során a szavazók 51,9 százaléka" Ez az 1,9 %-os többség igen kevés egy ilyen fontos kérdésben. Minimum 75 %-nak kellene lenni, amire már rálehet, fogni, hogy valóban a többség akarata. Ráadásul az az 51,9 % sem volt ellátva fontos információkkal. Most fújhatják a skót dudát!!! Eső után késő köpönyeg!!!
Novák Katalin megszólalt Magyarország európai uniós tagságáról, ezt nyilatkozta egy olasz lapnak
"Szerinte Európának határozottan ki kell mondania, "ne tovább! Putyin átlépte a Rubicont".
Ettől azonnal véget ér az orosz megszállás!!!??? Szavakkal nem lehet Putyint megállítani Katica bogár!!!??
Hajmeresztő kijelentést tett Szijjártó: Nobel-békedíjat adna Erdogan elnöknek
Szijjártó feltételezhetően eddig sem a normális külügyérek közé tartozott, de ezzel a javaslatával végképp hülyének nézik világszerte!!??
Megszólalt a honvédelmi miniszter a hadsereg vezetőségének lefejezésével kapcsolatban: Ez nem egy szociális intézmény
Valószínűsíthető, hogy a mai politikai helyzetben inkább az ellenzéknek van igaza!!! A honvédségi elitet kormányhű emberekkel kell feltölteni, mert félő, hogy egy esetleges ""konfliktus" esetén ellent állnának és akár egy puccsot is elkövetnének!!!
Orbán Viktor senki földjének nevezte Ukrajnát: Elfogadhatatlannak nevezte és felszólította Magyarországot az ukrán vezetés
Orbán a magyar nemzetiség ellen dolgozik??!! Minden ilyen kijelentése csak növeli az ukrán nacionalizmust a magyarok ellen. És akkor megy a nyavajgás, hogy az ukránok, hogy bánnak a ma már pár 10 ezer fős magyar kisebbséggel!!!
Mutatjuk, hogy mit találtunk a politikusok vagyonnyilatkozataiban
Jó reggelt Magyarország!!! Ezek az emberek nem tisztességes jövedelmekre tettek szert, nem a miniszteri fizetésükből és munkájukból ének, valószínűleg velejéig korruptak. Pl. "A magyar kormány úgy készül 660 milliárdért megvenni a Vodafone-t, hogy a többségi tulajdonrész az állami megbízásokból felpumpált 4iG-hez kerül, aminek az állam ráadásul 170 milliárd forintos hitelkeret is biztosít. Eközben Lantos Csabával egy olyan energiaminisztere lett ősszel a kormánynak, aki a vagyonnyilatkozata szerint jelenleg is tagja a 4iG tanácsadó testületének, amiért 1 és 5 millió forint közötti díjat kap." Ez csak egy, de sorolni lehetne a többit is!!!
444.hu/2023/02/01/milliardjai-vannak-az-uj-energiaminiszternek-de-a-kinevezese-elott-meg-beszerzett-egy-suzuki-swiftet
Hivatalos! Magyarország az EU legkorruptabb országa
Ez mindannyiunk szégyene!!! Miért hagytuk, hogy így leyyen??? Valóban egy vasat sem szabadna adnia az EU-nak, amig ez a korrupt rendszer van!!!
Élőlánccal indították a napot a budapesti Szent István Gimnázium diákjai
Végre egy egyetem is hangot ad a véleményének!!! De hol vannak a többiek???
Szolidaritás napja: a Műegyetem szolidaritást vállaló polgárai kockás zászlókat tűztek a BME egyik épületére
telex.hu/belfold/2023/01/31/szolidaritas-napja-sztrajk-pedagogusok-szakkepzes-diakok-tuntetes-akciok-szakszervezetek
Élőlánccal indították a napot a budapesti Szent István Gimnázium diákjai
Egy hétig tartó, országos sztrájknapokat hirdetett meg január 23-tól hét napon át a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) és a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ). A sztrájknapok a január 31-ére – az egy évvel ezelőtti figyelmeztető sztrájk évfordulójára – meghirdetett Szolidaritás Napjával és országos ülősztrájkkal zárulnak, amelyre a PDSZ a szakszervezeteket, civil szervezeteket és állampolgárokat is meghívott. Ezen a napon kétórás figyelmeztető sztrájkkal csatlakoznak a szakképzős tanárok is a munkabeszüntetéshez.
hvg.hu/itthon/20230131_Elolanccal_inditottak_a_napot_a_budapesti_Szent_Istvan_Gimnazium_diakjai_diaktuntetes_tanarsztrajk_pedagogusberek
Célba ért a taxisok kérése, rögzítette a kormány a hatósági áras tarifákat
A hatalom tart a taxisoktól, és ők pontosan tudják ezt.
Olykor „csak” jelentős állami támogatást kapnak, hogy régi autóikat környezetbarát típusokra cseréljék. Amikor szinte mindenkitől elveszik a katás adózási forma lehetőségét, a taxisok a kedvezményezettek körében maradnak. Máskor egy éven belül kétszer is el tudják érni, hogy emelkedjenek a viteldíjak, sőt kérésükre a kormány az utolsó pillanatban átnyúl a főváros feje fölött, és gondoskodik az egységes tarifákról, hogy ne legyen verseny a taxizó piaci szereplők között. De miért ennyire hatékony érdekérvényesítők a taxisok, és mi különbözteti meg őket a tanároktól vagy a futároktól?
Orbán úgy fél a taxisoktól, mint Gyurcsánytól??!!!
telex.hu/belfold/2023/01/30/a-hatalom-tart-a-taxisoktol-es-ok-pontosan-tudjak-ezt
Dobrev Klára: a DK nélkül nulla esély van a kormányváltásra
Orbán hazug, korrupt rendszere ellen csak a DK Dobrev Klára vezetésével tud hatékonyan fellépni!! Ezt valószínűleg a megéletésükért küzdő kisebb pártok politikusai is látják, de egyenlőre nem ismerik el. Márpedig, ha nem egyesülnek a DK-val, akkor egyértelműen Orbánt támogatják!!! Az előző választás is ezen bukott!!! Tanulni, tanulni tanulni!!!
MTVA: Varju László bűnöző
A független bíróság bírája valószínűleg 4 Varjút és egy biztonsági őrt látott!!!?? Fideszes szemüveg!!!
Szolidaritás napja: diákok ülősztrájkolnak, a szakképzésben dolgozók figyelmeztető sztrájkot tartanak
Csak tanár, diák, szülő, édekképviseletek, civilek aktív részvételével lehet eredményt elérni!!! Sok sikert!!!
A honvédség parancsnoka adott "helyzetjelentést a frontról" Novák Katalinnak
Ez a szép ősi nevű Ruszin-Szendi Romulusz (valószínűlek kipcsak vérrel az ereiben) ad jelentért a mi Katókánknak!!! Kész röhely!!! Az angol hírszerzés naponta közöl konkrét helyzetjelentéseket!!!
Jogerős: megint hazudott a TV2 Márki-Zayról
Valótlanságot közölni bárkiről az bűn. És ebben élejárók a fidesz-kdp-hez hű médiák!!!??
Négyfős banda gyilkolt Furtán
Ez Orbán és Pintér Magyarországa!!! 40 ezer foront (hétvégi bevásárlás) ennyit ér egy ember Orbán magyarországán!!!?? Magyarország a leg biztonságosabb ő szerintük!!! Neponta hallani hasnló eseményekről!
Kiderült: hatalmas humbug, maga Orbán sem hisz a nemzeti konzultációnak
Lassan elveszti a fonalat!!! Nem tudja miről beszél!!! Már arra játszik, hogy felelősségre vonás esetén nem maga, hanem égi sugallatra döntött!! Mondjuk Polt esetében még megállná, de addigra már Polt sem lesz!!!
Elvben van sajtószabadság Magyarországon, mondja a katolikus püspöki kar elnöke
Veres András mindig is sunyi volt!
"Arra a kérdésre, hogy a közszolgálati média az objektív igazság megismerésére és közvetítésére törekszik-e, azt válaszolta, hogy nem az ő feladata annak a megítélése."