A Politico hazánkkal foglalkozó legújabb cikke szerint Magyarország jelenti a legkomolyabb biztonsági rést a nyugati szövetségi rendszer és az Európai Unió számára. A túlnyomó részben névtelen megszólalásokra építő írás lesújtó képet fest az orosz titkosszolgálatok itteni működéséről, a magyar NATO-kapcsolatokról és a felénk irányuló bizalomról, vagyis inkább annak szinte teljes hiányáról. Úgy tűnik, a Fidesz görcsös kovácsbélázása mögött megint a súlyos bűntudat patologikus felszínre törését kell tapasztalnunk. Miközben a kormánypárt a legesélyesebb kihívójának EP-képviselőjét vádolja kémtevékenységgel, a Bayer Lili által jegyzett Politico-cikk tanúsága szerint épp ők hagyják, hogy az orosz titkosszolgálat valóságos ámokfutást rendezzen Magyarországon: míg 2014-15 előtt 50-100, Oroszországhoz köthető ügynök tevékenykedett hazánkban, az amerikai nagykövetség egyik volt alkalmazottja szerint a kérdéses időszakban ez a szám 300 fölé ugrott. "Komoly aggodalom él azzal...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Valószínűleg így is van ha már "Mindenki úgy véli". Egy korábbi hírben olvastam, hogy hazánkban több ezer orosz ügynök tevékenykedik. Minderről nyilván tud pintér úr, a tek és maga a kis vezér is. Nem véletlen, hogy szemet húnynak e főlött!!! Valóban sürgősen lépnie kell az EU-nak és a NATO-nak is. Azt gondolom, hogy egy mitugrász országra egyiknek sincs szüksége. Maximum putyin ismét rakétákat telapít Magyarországra. Ébresztő magyarok! Ne engedjük, hogy orbán nevessen a végén :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok