Emlékezetes, hogy az őrült tusványosi Orbán-beszéd egyik fő üzenete az ellenzéki sajtó elleni megátalkodott küzdelem volt a 2018-as kampányban. „A helyzet az, hogy az előttünk álló kampányban nekünk elsősorban a külső erőkkel szemben kell helytállnunk, Soros maffiahálózatával és a brüsszeli bürokratákkal szemben kell állnunk a sarat, meg az általuk működtetett médiával kell megküzdeni a következő kilenc hónapban” – jelentette ki Orbán. Ez a kijelentés annyira egyértelmű, hogy aki egy kicsit is ismeri a Fidesz-politika működését tudja, hogy ez egyértelmű hadüzenet az ellenzéki újságíróknak. Németh Szilárd, a Fidesz ügyeletes fröcsögője hétfői sajtótájékoztatóján erre rá is erősített azzal, hogy arrogánsan kioktatta az Index újságíróját Nem minden újságírót lehet kilóra megvenni és vannak akik keményen üzenni is mernek a NER katonáinak Így tett Oroszi Babett, a HírTV riportere is, július 26-i Facebook-posztjában. Üzenetét változtatás nélkül közöljük:

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szuper es nagyon igaz bejegyzes a holgytol... Bizony, a jelenlegi vezetes az ujsagirokon keresztul szarja le a sajat nepet, es helyez piedesztalra olyan ketes alakokat, mint nemethszili, kosalala, rogantonyo, gunarnyaku szijjaspetya...
Akik mind-mind farokfelvagva tavoznak a helyszinrol, ha valaki szamon meri toluk kerni, mit tettek a rengeteg penzzel, ami az adofizetoktol es ami az EU-tol jott...
SOk ilyen becsuletes ujsagiro van - de nem eleg...
papa.49
Bátor a hölgy, és remélem van aki vigyázz is rá nehogy ,,egy pörgő autó elüsse,, !!!
Nessy
Gondoljátok, hogy Németh Szilárd ezt elolvasná? isten mentes őt! Hiszen ez borzalmas terror cselekmény Orbán és az ő hívei ellen! Őket kérdezni?? Hiszen még sokszor a saját kérdéseikre sem tudnak egyértelmű választ adni! Van pár panel mondatuk, oszt jó napot!
Éjszaka ne menjen az utcára Babett! Hátha még itt kóvályog a nyugdíjas osztrák autós!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok