Nessy

Csütörtök reggelre tovább gyengült a forint - Emlékezzünk Kósa 2010-es "szárnyalásának" eredményére!
@namihami: Ajaj! Ez legalább 10 Pater noster és tíz Ave! De lehet hogy egy teljes rózsafüzér lenne. :-)))
Csütörtök reggelre tovább gyengült a forint - Emlékezzünk Kósa 2010-es "szárnyalásának" eredményére!
@namihami: Ebből mennyi az extraprofit?? Vagy az oligarchák esetében ilyen nincs, nincs mit befizetniük a költségvetési alapokba, hiszen a közpénzből gazdagodnak nap, nap után! A hívek meg lelkesen tapsikolnak!
Média1: Leépítések kezdődnek a vidéki fideszes lapoknál
@Horizont: Ha ráérek, sajnálni fogom őket! A KESMA esetében publicisztika nincs, csak az egyen lapok kinyomtatása, más színű fejléccel, hogy lehessen hivatkozni a sajtó "sok színűségére"!
Itt van az államtitkárok listája
@nemkati: Lelkesen bólogatni Orbán és miniszterei ötleteire, és a parlamentben előadni a "Gyurcsány, Brüsszel, Soros, gonosz ellenzék" monológokat. Szakmai választ ne várjon senki! Előírás, hogy véletlenül se értsen az államtitkári területéhez A szaktudás bolsevik huncutság! Ezt el is kerülik!
Az iskolából ment volna nyugdíjba, inkább a felmondás mellett döntött a tanár
@Bástya Béla Elvtárs: És a nyugdíjig? De ha esetleg valamivel több lenne, az sem lenne egetverő. Arról nem beszélve, hogy az egységes százalékos emeléssel évről évre szélesebbre nyílik az olló a 2000 előtt nyugdíjba menők, és a mai nyugdíjak között! Kímélj meg a szabvány beszólástól, "mert nem dolgoztunk"!
Ki fogja megfizetni az Orbán-kormány új adóját? – reagált a DK
@Gyurka80: És emellett az államadósság 2010-től, 2021 végére megduplázódott, a hitel állomány az egekbe, bár sokról nem is tudunk, mert nagyon titkos! Majd megtudjuk, amikor vissza kell fizetni. Az infláció az unióban nálunk a legmagasabb, miközben Orbánék úgy szórják a pénzt, mintha nem is lenne holnap! Miközben különadókat vet ki O.V., a TAO, a határon rúliak, az egyházak támogatása növekszik! Óriási tüzijáték aug. 20.-án, látvány beruházások, urizálás. Tényleg a MANYUP ehhez képest bagatell téma!
Így reagáltak az ellenzéki pártok a kormány extraprofitról szóló döntésére
@justhpeter:Most rájuk sincs már szükség! Meg van a gránit szilárdságú 10. módosítása, ehhez még kellettek, hogy megszavazzák a korlátlan, mindenre alkalmazható "vészhelyzetet". Ergo életbe lépett az egyszemélyi rendelet alkotás, alias diktatúra.
Nem árulják el, hogy mennyi államtitkára lesz az új kormánynak
Roppant egyszerű! Sokan lesznek, és eddigi szokás szerint senki, semmiért nem felelős! Felelősök: Brüsszel, Soros, Gyurcsány, etc.
Kocsis Máté kiakadt: "Hosszú hetek hallgatása után előkerültek Gyurcsányék"
Édes jó fiam. Kocsis Máté! Ha emlékeim nem csalnak, 12 éve Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt, és tovább is! Az eddigi "adó ötleteit" , (tranzakciós adó, szektorális adó 27% ÁFA ) ki fizette meg a végén? A "magyar emberek"! Most ugyebár az unióban nálunk a legmagasabb az infláció, az államadósság 2010-ről 2021 őszig a duplájára nőtt! Igaz, lett jó pár milliárdosunk az elmúlt évek alatt! Hogy is volt , amikor 2010-ban átvettétek a hatalmat? A 2 milliós "pofátlan fizetés, sok évtizedes munka utáni végkielégítés,esetében mennyi volt az SZJA 2 millió fölött? Segítek, 98%! Ha lennél szives egy demens otthon lakóinak szónokolni!
Ki fogja megfizetni az Orbán-kormány új adóját? – reagált a DK
A tranzakciós adókkal is mi szívtunk! Nem Gyurcsányék vetették ki!!!
Most sem lesz másképp!
Beszakadt a forint Orbán Viktor bejelentése után
Mit is kell tenni a kormánynak, ha 300 forint fölé kerül az euró árfolyama? Ja, az ellenzékben volt! Hatalmon már a 400 forint sem lesz probléma!
Orbán Viktor rendkívüli bejelentést tett: megadóztatják a nagy cégeket
A kormány sem jár rosszul a növekvő árakkal, mert növekszik az adó bevételük! Annak idején a "tranzakciós adókat" is mi fizettük csak más címen! Érdekes a katonaság megerősítése, miután nálunk nincs háború, csak "háborús vészhelyzet," kormányfői és kormány célokból.
Orbán Viktor ismét nagy bejelentésekre készül
Erre kellett az azonnali törvény, gondolkodás nélkül, hogy az történjen amit Orbán elképzel, amit akar! Leánykori nevén "diktatúra", azaz egyszemélyi kormányzás! És most rosszabb lesz, mint a járvány idején. Tudja, hogy az elkövetkezendő években övé az ország és a hatalom!
A pécsi Fidesz keményen beleállt a város "sunnyogó" polgármesterébe
Tessen mondani, nem küldene hasonló "felszólítást" drága miniszterelnökünknek is?
Fideszes megmondóember: Kevés undorítóbb dolog van Brüsszelnél és a Nyugatnál
@Maccska: Azért a pár milliárd visszanem térítendő euro, átváltvaa gyenge forintra nem volt rossz biznisz az MNB-nek sem úgy mellékesen. Belefértek a jócskán túlárazott közbeszerzések amiből egye, ketten pár év alatt milliárdosok lettek. Mint ahogy az "új földesurak" is remekül el vannak a földalapú támogatás millióival, egy kapavágás nélkül. Értelmesen felhasználva, komoly fejlődést lehetett volna produkálni.
Fideszes megmondóember: Kevés undorítóbb dolog van Brüsszelnél és a Nyugatnál
@Maccska: Anno, Szabad Népes "elvtárs" korszakában kissé szalonképes szövege volt neki is, meg Bencsik elvtársnak is a Munkásőr újságnál. Imádni valóak, amikor most komcsiznak, ordenáré stílusban! Azért egyet ne feledjen Bayer elvtárs, hogy a főnökei remekül gazdagodnak a "Brüsszeli" pénzekből! Ha jól tudom, a Hír tv Lőrinc barát érdekeltsége, és bizony ő is az uniós pénzek segítségével lett milliárdos!
Soros György: ez a harmadik világháború kezdete, és civilizációnk vége lehet
@Maccska: Akkor a CIA is kérjen bocsánatot Soros anyagi fidesz támogatásáért, ösztöndíjakért!
Orbán Viktor beintett az EU-nak: vétózza az uniós olajembargót, hallani sem akar róla
@magyar1: Miután tőzsdei áron vesszük az orosz olajat, teljesen mindegy! De azért még higgyetek az "ötödáron vásárolt" olajban!
Magyar Helsinki Bizottság: leminősítették kollégái a magyar ombudsmant
@KisTehen: Látod, mennyivel könnyebb nálunk a fidesz farkciónak? Semmit nem kell elolvasni, csak a gombot nyomni utasítás szerint!
Újabb eljárás indul Magyarország ellen – bukhatjuk az EU-s pénzeket?
@Shikari: Ok. Kezd el az "elszámoltatását!" :-)) Igaz, hogy egy kitalált regényalak. Nem fog vitatkozni.
Életbe lépett a háborús veszélyhelyzet Magyarországon
@Katalina62: Ahhoz nem kell "vészhelyzet"! Mit nem szavaznak meg a gombnyomogató droidjai azonnal? Még a saját halálos ítéletüket is, mert véleményük nincs, nem is lehet, csak a vak engedelmesség.
Tóth Gabi szerint keresztényüldözés van, majdnem megszállta az Ördög
Drága "művésznő"! Ne féljen, hogy megszállja az ördög! Az ördögnek is van esztétikai érzéke!