Nessy

Már 361 forint egy euró – durva mélyrepülésben a forint
Már nem is emlékszem, ki mondta akkoriban ellenzékiként, hogy ha a forint / euró árfolyam túllépi a 300 forintot, annak a kormánynak le kell mondani! Ja, az akkor volt. Ma a 360 feletti sem probléma!
Varga Mihály a rekord infláció ellenére is nagyon örül a sikeres gazdasági újraindításnak
@justhpeter:Mínusz alaphoz képest nem nagy kunszt jobb eredményt elérni. A rekord infláció az ő jövedelmével nem is érezhető. Dajkamese!
Oktatáskutató: a világon nincs olyan, hogy egy tanárnak csak annyit kelljen tudnia, mint a diákjainak!
A lebutított, félelembe tartott emberek előtt lehet a megmentő szerepében tetszelegni! (Platon után szabadon)
Hétpárti ellenzéki tüntetés lesz ma a fővárosban – a lehallgatási botrány miatt
@rokker33: A magukra szabott választási törvényről nem is beszélve! 49% = 67% (2/3)
Szijjártó: nemzetközi lobbihálózat áll a magyar gyermekvédelmi törvény elleni támadás mögött
@magyar1: Ha csak a"felvonuláson" hangzott volna el, de sajnos lépten nyomon,királyi médiában neten,járműveken ez a központi téma.
Szijjártó: nemzetközi lobbihálózat áll a magyar gyermekvédelmi törvény elleni támadás mögött
@csipetke:Ennél is rosszabb, hogy a kisebb gyerekekre valóban veszélyes pedofiliáról egy szavuk sincs! A családon belüli "zaklatott" gyerekek, meg számukra nem is léteznek. Majd a "zaklató szülő, vagy rokon" mindjárt gyakorlatban is felvilágosítja a gyereket! Segítségért fordulhat a Jó Istenhez, harmadik bárányfelhő jobbról!
Kevés a szakember a hétvégi ügyelethez
@csak úgy...: Van kórház, ahol a szülés szünetel hétvégén. Kéretik megbeszélni a magzattal, hogy várjon még két napot!
Kevés a szakember a hétvégi ügyelethez
A szakorvos hiány borítékolható volt! Vannak sok éve ügyeleten dolgozó ápolók, asszisztensek, akinek bár nincs egyetemi végzettségük, de olyan gyakorlatuk van, ami azt bőven pótolja. Különösen az idősebbeknél, amikor nem pár hónapos OKJ képzés volt, hanem 3 vagy 4 éves nappali képzés.
Hétpárti ellenzéki tüntetés lesz ma a fővárosban – a lehallgatási botrány miatt
Mennyivel egyszerübb dolga van manapság pártunknak és kormányunknak, mint Rákosinak! Nem kell senkit beszervezni, elég egy Pegazus program. És mennyivel többet megtudhatnak a célszemélyről, mint anno!
Nem tartott sokáig a Pegasus-ügyben összehívott nemzetbiztonsági bizottság ülése
Ez jó szokása a kormánypártnak. Kínos kérdések? Nem megyünk a bizottsági ülésre! A fizetésünket megkapjuk! Bár ez beismerése annak, hogy van alapja a témának, amit nehéz lenne megmagyarázni, inkább hallgatnak ( lehallgatnak) róla.
Szijjártó: nemzetközi lobbihálózat áll a magyar gyermekvédelmi törvény elleni támadás mögött
@magyar1: Látod, ezt könnyű lesz betartani! Eddig sem jártak az óvodákba szex felvilágosítást tartani, Viszont az ég szakadjon erre a sok idióta "buzizósra", most már lehet otthon magyarázni, hogy ezt az untig hallott szót nem illik mondani
Valamiért Szijjártóék nem siettek bejelenteni, hogy 32 milliárdot csúsztatnak a dél-koreai akkumulátorgyárnak
@Horizont:Vegyen már valaki egy magyar szinonima szótárt ómiónak. Hátha bővülne egy kicsit a szókincse.
Bár lehet, hogy már az sem segít. Talán megtalálja a "ráhazudja" szó "ráfogja" megfelelőjét, kevésbé lenne egy síkú.
Szijjártó: nemzetközi lobbihálózat áll a magyar gyermekvédelmi törvény elleni támadás mögött
@csipetke: Ez az,ami döbbenetes! Az a bigott, vakhit, amivel aztán sikeresen vissza is él pártunk és kormányunk! Nem veszik észre a megszédített hívek,, hogy itt szó sincs a gyerekek valós védelméről, csak a homofób gyűlöletről, és a terelésről.
A Fidesz nagyon keményen beleállt a DK-ba, felháborodtak Vadai nyilatkozatán
@Gyurka80: Jó ostobának, és kötözködőnek lenni? Google a barátunk! Talál ott szak cikkeket a témáról, nem politikusoktól. Jó olvasást, ha valóban érdeklik a tények! Ha csak provokál, akkor további jó szórakozást!
A Fidesz nagyon keményen beleállt a DK-ba, felháborodtak Vadai nyilatkozatán
@Gyurka80: Tudod, mikor erről tanultam, még javában az "átkos" volt! Nem volt DK. És ez nem mantra.
Kiakadt az agrárminiszter: Zavarta a nyaralókat a harangszó, ezért beszüntették azt a balatoni településen – a kakaskukorékolást is kifogásolják
@csipetke: Mikor még élt a sógornőm, minden nyáron Újszalontán (egy kis falú) töltöttünk 2 hetet. Gyermekem imádta az állatokat. Ment disznót etetni, csírkéknek kukoricát szórni mikor kicsi volt, de később is lelkes volt. Reggel jött a tehén pásztor, fújta a tülköt, és a tehenek mentek ki a kapun, és álltak be a sorba. Aztán jött a libapásztor és a közel száz liba már a kerítésnél várta, hogy csatlakozhasson. Esténként mindegyik hazatalált. Én, mint fővárosi, nagyon élveztem. Igaz, egyszer elmentem egy napra a sógornőmmel lucullus paradicsomot szedni 30 fokban. Attól kezdve duplán tiszteltem őt.
41 milliárd forint fölött van a kórházak adóssága
Sajnos itt nem a nagyértékű orvosi műszerekről van szó elsősorban, hanem a napi használatos, műtétekhez, betegellátáshoz szükséges eszközökről.Manapság a gazdasági igazgatót felülbírálja a kancellár! De régebben sem döntött egyedül.
77 milliárd: Ennyi pénztől estek el a magyarok Orban kontrollmániája miatt
@tudode: Amit nem lehet lenyúlni, az nem is kell! Csak itt most a 10% miatt, nincs a többi 90% sem. Köszönjük fidesz!! Azért legközelebb kérdezzenek meg egy alsós általános iskolást, aki ismeri a több, kevesebb fogalmát!
A rendszerváltás óta nem volt ilyen: Nagyot zuhant a magyarok várható élettartama
Ajaj! Már túléltem az átlagot! Ezért bünti jár, ahogy a parlamentbe mondta valamelyik főokos, "felélem a fiatalok jövőjét"!
41 milliárd forint fölött van a kórházak adóssága
Erre most nincs pénz! Most plakát kampányra, határon túli sportstadionra, meg az uniós pénz helyett a költségvetésből kell a haverok "közbeszerzéseit" támogatni.
Szigorítaná a Momentum a titkos adatgyűjtés szabályozását
@namihami: Nálunk a törvények mindenkire vonatkoznak, KIVÉVE: és itt következik a kormány és híveinek a névsora!
Palkovics: ha újra ránk szavaznak, épülnek a négysávos utak
@ómió: Mondja, az Orbán papa, a Kósa mama és még lehetne sorolni, közbeszerzései nem zavarják? Pedig az ő gyermekeik valóban beleszólhattak a közbeszerzésekbe.
A Fidesz nagyon keményen beleállt a DK-ba, felháborodtak Vadai nyilatkozatán
@istván irén: @percsi: Miután ilyent nem találnak, mert nem is lehetséges, így nem fognak tudni mutatni! Viszont az elvakult híveket ez nem tudja meggyőzni! Ha a fidesz azt mondja, hogy ez lehetséges, akkor a genetika is meg fog változni kis hazánkban! Egyébként ez soha nem volt téma az iskolában, óvodában meg végképp ilyen téma szóba sem kerülhetett volna. Néha meglepődik az ember, ahogy az oktalan gyűlölettől elvész a józan ész.
Jakab Péter kilátogatott a tanyavilágba és felháborodott, Ádernek is üzentek az ott készült videóban
@Csizmás Kond: Ásni lehet, legfeljebb nem lesz benne locsoláshoz elég víz. Balatonon ki lett próbálva még pár év tizede. Nekünk is fúrt kutunk volt, majd 40 méter..Igaz, a legnagyobb kánikulában is csak 13- 15 méterre kellett leereszteni a szivattyút.
Jakab Péter kilátogatott a tanyavilágba és felháborodott, Ádernek is üzentek az ott készült videóban
@Csizmás Kond: Ha elfogy a talajvíz, akkor fúrhatsz kutat, ha kapsz rá engedélyt a bányakapitányságtól, legfeljebb nem találsz! Vagy nyáron abban sem lesz víz.
Ezúttal a korrupció ellen hirdetett új mozgalmat Márki-Zay Péter
Orbán az utolsó eurocentig "hű marad" az unióhoz. Legfeljebb ott bomlaszt, ahol csak tud. Védenie kell Putyint, a kínaiakat.