Nessy

A rekordinfláció csak a kezdet – áruhiány és drágulás vár Magyarországra
@Pegero: Milyen szerencse, hogy napról napra "olcsóbb" az élelmiszerek többsége, az üzemanyag, a szolgáltatás stb.Azt a vásárlók csak úgy érzik hogy, már megint többet fizettek ugyanazért az üzletekben, a piacon. Nem vitatom, hogy sok műszaki cikk le van árazva. De sajnos sem okostelefonból, sem Led tv-ből nem lehet ebédet főzni!, ha minden hónapban veszel is egyet. Igaz, ezek olyan mértékben vannak figyelembe véve a maginflációs számításba, miközben a zöldség gyümölcs esetenként nincs is benne, hogy ki lehet hozni a valósággal köszönő vszonyban sem lévő alacsony inflációs rátát.
30 ezer halott, várólisták – Kásler szerint a kereszténység értékein alapul az egészségügyünk
@Qqberci: Ez egy nagyon szép szózat volt, csak éppen semmi köze a valósághoz a kormányoldalon! Náluk a tisztelet csak őket illeti, senki mást! Másokon segítés a haverokat jelenti! A gyámolítandók támogatása manapság büntetendő cselekmény. Lásd Iványi Gábort! Farizeus színtársulat!
A rekordinfláció csak a kezdet – áruhiány és drágulás vár Magyarországra
Amire nem lesz hajlandó pártunk és kormányunk a választás előtt, az a kormányzati kiadások csökkentése, az osztogatások visszafogása. Tisztába van vele, hogy a választóti elsősorban pénzért tudja megvenni
Politikai film készül a taxisblokádról is
@Emmersson71: Őszintén szólva engem is fog érdekelni, miután a négy napot a CB rádión keresztül követtem a munkám miatt.
"Újra támad a Gyurcsány-kommandó" – rendőrségi feljelentést tesz Kálomista Gábor
@Emmersson71: A múzeum igazgatói tevékenységét se feledjék Kádár idejében. Hát én elég mélyen ismertem sok mindent a négy napból, tekintve, hogy nappal én, este meg néha éjszaka életem párjával váltva szóltunk be, hogy merre megy az ügyeleti autó, honnan jön az ügyeletes orvos szolgálatba stb. Soha olyan hamar nem értek ki beteghez, nem hoztak vért, mint amikor nyitott nekik a blokád. Élőben hallgattam mikor egy kisebb csapat a Margit hidon vonult át, szidalmazva, fenyegetve a taxisokat. Az is benne lesz, amikor felvetődött a katonaság bevetése, éles lőszerrel. Csak erre Göncz Árpád, mint Közársasági elnök, és Főparancsnok nemet mondott.
"Újra támad a Gyurcsány-kommandó" – rendőrségi feljelentést tesz Kálomista Gábor
Azért Kálomistánál nagyobb rendezők filmje is megbukott már a nagyvilágban, csak ők tudomásul vették,hogy ez nem sikerült, és igyekeztek legközelebb jobbat csinálni! Sci finek nem elég fantasztikus, dokumentum filmnek alkalmatlan a tények helyetti valótlanságok miatt. Hiába a remek színészi játék, ha mint film, tartalmában, cselekmény szövésében nem sokat érő.
Varga Judit: "Csak a magyar kormány tudja megállítani az LMBTQ-lobbit az óvodák és iskolák kerítésénél"
@Giovanni Alba: Hiába, ez a "kispolgári" helytelen nevelés eredménye, meg az elmegyógyintézeti gyakorlat! A beteget, ha nem ön és közveszélyes hagyjuk meg a maga világába, kevesebb vele a gond! Na, ezt néha elfelejtem! :-))
770 ezer határon túli szavazónak küld értesítőt a választási iroda
@Yoda69: Plusz hány milliárdba kerül, hogy belevau a belügyeinkbe! Ez nem probléma! Hol érdekli őket mi hogyan élünk? Ameddig van pénz, van szavazat a fideszre!
Durvul a járvány, május vége óta nem volt ennyi napi áldozata a koronavírusnak: 44 beteg halt meg, 1701 új fertőzöttet találtak Magyarországon
@Yoda69: Őszintén szólva, akik felelőtlenül maszk , és gondolkodás nélkül mennek ilyen tömegrendezvényre, ha megbetegszenek, nem tudom sajnálni. Csak azokat akiket aztán a lappangási időben megfertőznek!
Elhisszük, hogy Brüsszel felelős az ázsiai és amerikai gázárakért?
@KisTehen: Itthon nem szerelték le Paksot. A Mátrai szénerőmű is új néven működik tovább.
A Békemenet képeiből összeollózott videóval kampányol a Fidesz
Ha nincs olyan teljesítmény, amivel kampányolni lehetne, marad a nép butítás, gyűlölet keltés. Ugyanis a beruházások zöme uniós pénzből valósult meg, az idetelepülő multik sok milliárdot kaptak a kormánytól. Így kicsit furcsa szidni Brüsszelt, és a multikat!
Varga Judit: "Csak a magyar kormány tudja megállítani az LMBTQ-lobbit az óvodák és iskolák kerítésénél"
@csipetke: Talán, ha így belejött a óvodák védelmébe (i)gazságügyi miniszterünk, szólhatna a fideszes politikusoknak, polgiknak, hogy az óvodába tilos a kormánypropaganda terjesztése, és az ovisokat biodíszletként, választási célból kihasználni!
Varga Judit: "Csak a magyar kormány tudja megállítani az LMBTQ-lobbit az óvodák és iskolák kerítésénél"
Nők védelme??? Családok biztonsága??? hol??? Ki az ördög akart valaha is az óvodákba szexuális felvilágosítást , nem átalakításról előadást tartani?? Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak! Mikor tudnak bárkit is megvédeni, hol kap hivatalos, valós segítséget ? Azért fordul elő, hogy volt feleséget, élettársat, barátnőt gyilkol meg nem egy esetben az elhagyott partner, néha gyermekkel együtt. Pedig volt aki segítséget kért.A rendőrség malmai lassan őrölnek, ha egyáltalán! Az védelem, amikor a bántalmazó elvált félnek a bíróság igazat ad, és biztosítja számára a közös nevelés jogát?
Megkérdezték Orbántól, hogy befagyasztja-e az üzemanyagárakat – itt a válasz
Bolond lenne befagyasztani! Komoly adó bevételt jelent a magas üzemanyag ár. Ahogy anno mondta O.V., a költségvetésnek minden forintra szüksége van! Mint ahogy a magasabb árak utáni 27% ÁFA is plusz adóbevétel! Ez az üzemanyagra pont úgy vonatkozik, mint bármire! Az üzemanyag árakban szereplő adókra is vonatkozik a 27% ÁfA, amit a teljes vételár után kell fizetni! Ergo csökkentésről szó sem lehet!
A kormányt kérdezik a képviselők a Parlamentben hétfőn
@durbincs: Eldugulnál végre! Ezt a szöveget, otthon a szüleidnek, ha erre tanítottak!
Varga Mihály: Jól vizsgáztunk, visszaadjuk a családoknak a befizetett szja-t
@Aki Én: "Ha az euró 300 forint fölé emelkedik, le kell mondania a kormánynak, mert alkalmatlan!" Ki is mondta ezt ellenzéki korában??
Karácsonyék kötelezővé tennék a maszkviselést, de a kormány miatt tehetetlenek
@kereső: Anno nem lévén védőoltás, gamma globulint kaptunk. Nem volt mese, mindenkit megszúrtak. Szerencsém volt, mert bár ilyen helyen dolgoztam, de tényleg nem kaptam el egyiket se. A laboros kollegám viszont súlyos hepatitist kapott. Diétázott, és absztinens volt élete végéig.
Karácsonyék kötelezővé tennék a maszkviselést, de a kormány miatt tehetetlenek
@Pálinkás Pál: Feltételezem soha nem találkoztál a Heine Medinnel, az ázsiai influenzával, hepatitis és egyéb vírusfertőzésekkel! Nekem volt szerencsém akkoriban rendelőben dolgozni. Tudod, a vastüdőt sem szórakozásból választották a betegek. De legyen neked a te hited szerint, de légy szives senkit nem sértegetni, aki komolyan veszi a pandémiát!
Karácsonyék kötelezővé tennék a maszkviselést, de a kormány miatt tehetetlenek
@Pálinkás Pál: Rendben van, hogy neked ez a véleményed. De azért légy szíves nem gorombáskodni azzal, akinek esetleg más! Vidd a saját bőrödet a vásárra, és ne szólj bele, mi lenne lényeges, ha a kormány nem mással lenne elfoglalva! ! Az a baj, hogy ezekkel a süket szövegekkel nem vagy egyedül!
Karácsonyék kötelezővé tennék a maszkviselést, de a kormány miatt tehetetlenek
Más városok bevezetik, csak Karácsony kér engedélyt? Még itt van a halottak napja, amire már nem ártana a közlekedésben bevezetni!