Nessy

Egy akkumulátorgyári munkahely 64 milliójába fáj az államnak
@Juhász István: Ehhez az kellene, hogy Orbán meghallgasson értelmes közgazdászokat! De ő már olyan, mint a Csinn Bumm cirkuszban Bukfenc. "Bukfenc mindent tud"!
Bloomberg: Magyarország megvétózta az elfogatóparancsról szóló közös uniós nyilatkozatot. Magyar külügy: ez hazugság
@Shikari: Az Isten áldja meg! Költözzön már Moszkvába, és ott lelkesedjen a tömeggyilkos Putyinért! Akkor megszabadul az "amerikai zsidó bankár csicska" Eu-tól!
Bloomberg: Magyarország megvétózta az elfogatóparancsról szóló közös uniós nyilatkozatot. Magyar külügy: ez hazugság
@Clavigo: Ez a jó ember nem nézett szembe fegyveres ruszki katonákkal soha! Nem kellett futnia a golyóik, ágyúik elől! Az (i)gazságügyi miniszternek, meg külügyérünknek sem! Nagy szájuk van, hiszen biztonságban vannak most és ha bármi történik akkor is! Az a baj, hogy ezeknek a lényeknek a viselkedése után ítélik meg az országot, mindannyiunkat!
Ragaszkodik a veszéhelyzethez a kormány, nyáron jöhet az újabb hosszabbítás
Minek ez a bohóckodás? Veszélyhelyzet az idők végezetéig, és pont! A droidok majd "megszavazzák"! Orbán már megszokta, hogy egyedül dönt, a kormány majd utólag rábólint!
Egy akkumulátorgyári munkahely 64 milliójába fáj az államnak
@KisTehen: Termőföldünk van a gyár építéséhez, csak éppen energia forrásunk , vizünk nincs felesleges, erre a célra. Ergo kellenek a gázerőművek, import gázzal üzemeltetve. Lakhatás, infrastruktúra a vendég munkások és családjuk számára! A profit természetesen a tulajdonosoké, akik nem mi vagyunk. A környezeti problémákat persze sűrű homály fedi!
Egy akkumulátorgyári munkahely 64 milliójába fáj az államnak
@KisTehen: Tudja előre, mi lesz pár évtized múlva? 30 éve még nem volt ilyen mértékű villanyautó gyártás, és ki tudja hova fejlődik a technika! 50 éve még ólmos akkukat gyártottunk, pár év tizede jött a litium, és ki tudja mit hoz a jövő.
A lakosság drágábban kapja a gázt az MVM-től, mint a kereskedők
@Emmersson71: Valamikor az ilyen összehasonlításokat egy órai átlagkeresethez számoltuk. Azaz bizonyos termékekért hol hány órát kellett dolgozni! Ha volt adat, akkor a medián órabérhez. Még országon belül is érdekes szórások voltak.
A lakosság drágábban kapja a gázt az MVM-től, mint a kereskedők
Na, hívek, jöhet a hozsanna! Majdnem dupla ár + 27% ÁFA! Kell a pénzünk! De akkor legalább ne meséljenek a "családok megvédéséről"!!!
Hat állami kórházat is kijátszana egyetemi vagyonkezelő alapítványoknak a kormány
Ezekhez a témákhoz, tényleg Pintér elvtárs fenemód ért! Más tulajdonát, ingó, ingatlan vagyonát "átruházni" az nagyon megy pártunknak és kormányunknak! Szerintem azok az ellátások, amiket ő fog szak érteni, szabályozni, felügyelni, számára teljesen idegenek!
Újabb helyről érezhet nyomást Orbán Viktor – Nyílt levélben sürgetik a miniszterelnököt
@KisTehen: A 135 gombnyomogató fidesz droidra gondol? Azok, ha Orbán úgy akarja egy nap alatt bármit megszavaznak. még a saját halálos ítéletüket is, mert fogalmuk nincs róla sok esetben, mire is szavaztak. Ha viszont a parlamenti kormányfrakció csinál már egyik napról a másikra ellenpólust a szájából, az a kormányfrakciót, és a kormányt minősíti!
Szijjártó nem vétózott, mehet a közösen vásárolt EU-s lőszer Ukrajnába
@Galway: A kitüntetés kötelez! Ennek a "békeszózatnak" akkor lenn valós értelme, ha nem a partvonalról kiabálnák be, hanem elmondanák személyesen Putyinnak! Más akinek lenne hozzá mersze, a szónokok közül!
DK: a kormány nyerészkedik az „Európa-rekorder áfán, a méregdrága gázon és áramáron”
Aki megtanult számolni, és logikusan gondolkozni az általános iskolába, az érti miről van szó! Minél drágább valami a 27% ÁFA is annál több, amit a feneketlen költségvetés rögtön el is nyel! Ha meg még olvasni is tud, és elolvassa a a régió, és az Unió inflációs számait, az ÁFA összegeket, akkor bizony teljes mértékben igaz, amit Kálmán Olga mond!
Szijjártó Péter: Ukrajna szembe megy a legalapvetőbb európai szabállyal
@Eladott Ország: Külügyérünk és diplomácia?? Sosem találkoztak! Nem is ismerik egymást! Bot csinálta "diplomata" elefánt a porcelánboltba!
Az EU-s nyomásra létrehozott Integritás Hatóság csak sunnyog: 4 hónapja „működik”, de ebből sem nem látszik
Ez egész, minden jogosítvány nélküli látszat hatóság a kóbor hívek megtévesztése. Ők még elhiszik, hogy tud és akar tenni valamit! Hát, tévedni emberi dolog, mondta a sünmalac!
Vannak, akiknek már megfizethetetlenek az élelmiszerek az Egyesült Királyságban
Milyen szerencse, hogy nálunk a közmunkás bérből sem probléma egy komolyabb ebéd hozzávalóját megvenni! Vagy csak havonta egyszer? Tisztelt Origó, ha erről is írna! Vagy azt nem ajánlatos??
Idáig jutottunk: Medvegy atommal fenyeget
Putyin és Medvegy előadják a "jó zsaru, rossz zsaru" c. színdarabot!
Felszólították az Orbán-kormányt: Alantas színjátékkal védik Putyint a Jobbik szerint
@Őrnagy: De azért vendég munkásoknak, jók! Mint ahogy harmadik országbeliek is! Miközben jobboldali keresztény stílusban "majmoknak" titulálják őket! Ezek szerint viszont pl. a majmok jól fociznak a magyar klubokban.
Meglepő fordulat: Az Orbán-kormányelfogadott egy ellenzéki javaslatot
Mindkét félnek van némi igazsága. A KSH részéről valóban "kiszuperált", hiszen nincs rá szüksége. Viszont ahhoz, hogy a diákok használni tudják, a régi programot törölni és új, az oktatáshoz szükséges programot kell rájuk telepíteni. Biztos lesz vállalkozás, ami jó pénzért ezt elvégzi.
Negyedszerre is elbukott a fidesz alpolgármester-jelöltje
Mi lenne, ha a polgármester megkérdezné, miért tiltakoznak Bognárné ellen, van e közös javaslata a testületnek.
Kiderült, ekkora hitel kell az országnak, ha Brüsszeltől nem jön forrás
Majd magas kamatozású kötvényt bocsát ki az MNB, aminek a visszafizetése már a költségvetés, azaz a mi feladatunk lesz, sok éven át! Az elköltéséhez természetesen semmi közünk!
Meglepő fordulat: Az Orbán-kormányelfogadott egy ellenzéki javaslatot
@sgl: 10,08 Pártunknak és kormányunknak ez a "legjobb tudása", már ami az ország érdekeit szolgálja! A saját érdekeik a fontosak, a többi részlet kérdés, amivel nem kell foglalkozni.
Kivételesen a kormány húzza a rövidebbet: több mint 40 határozatot kell kiadniuk a hvg.hu igénylésére
Döntések,rólunk, nélkülünk. Nincs ebben semmi meglepő. Ma is így műxik az egyszemélyes rendeleti kormányzás.
Putyin: Oroszország nem vet be hiperszonikus fegyvert
@Maccska: Ezt Hitler már Putyin előtt tudta! Kezdte Ausztria annektálásával, aztán jött a folytatás! Az eredményt ismerjük! Putyin a Krim félsziget annektálásával kezdte, most Ukrajnával folytatja.
A Védegylet és az LMP megtámadta a debreceni akkumulátorgyár környezethasználati engedélyét
ha Orbán úgy döntött, hogy akkumulátor gyár "nagyhatalom" leszünk. akkor ha fene - fenét eszik is az leszünk! Építünk melléjük gázerőműveket, természetesen orosz gázra alapozva, vizet majd szerzünk. Akartunk mi a vas és acél országa is lenni. Zakkant vezetőnk mindig akadt!
A homoszexuálisok kasztrálását követelik a női politikusok Tanzániában
És a leszbi hölgyek esetében mit óhajtanak? Totális nemi szerv eltávolítást,? Bestoppolással? Tényleg az emberi hülyeség végtelen!
A törökök után már a magyarok sem támogatják a svédek NATO-tagságát – pedig tegnap már megvolt a kitűzött időpont
Tudja valaki konkrétan, hogy most éppen mi a kifogása a körültekintő, lelkiismeretes kormány frakciónak a svédek ellen? Vagy "csak, mert"? Mit üzentek a karmelitából?
6 éves kislányokat is megerőszakolt a pedofil sportorvos
Ennyire uborkaszezon van az Origónál, hogy 5 éves, súlyos büntetéssel lezárt ügyet vettek elő a naftalinból? Tessék mondani , a doki politikai pártállása is benne volt a vádiratban? Viszont ha csakis liberális lehet pedofil, homoszexuális, akkor egyes fidesz tagok szintén liberálisok? Úgy elbizonytalanodtam!!
Nacsa Lőrinc: aki templomot épít és újít fel, az a jövőre gondol
@csipetke: Megteheti? Megteheti! Meg is teszi, miközben határon innen, és túl 2 - 2.5millióan támogatják. Ki érdekből, ki másért! Lényeg a sok potya pénz!