Nessy

Fürjes: nem kezdünk fejlesztést a városvezetés támogatása nélkül
@namihami: Miért nincs jó helyen a Nemzeti Galéria a várban?
Elképzelem, amint Párizsban a Louvreból kiköltöztetik a Luxembourg parkba a képtárat! Természetesen előtte kivágják a fákat, megszüntetik a parkot.
Baukó Éva: "Mi ez a buzi propaganda?" – így állt ki Dúró Dóra mellett
Drága szüzike! A képeit nézve örömmel látom, már nem valószinű hogy depressziós lesz, ha valaki "ajánlatot tesz". Mondta valaki, hogy milyen mesét mondjon majd egykoron jövendő gyermekének? Nem? Akkor nyugodjon meg. Az idegesség árt a szépségének!
Jogállamiság-jelentés: hatalmas sallerokat kapott a szégyenpadra ültetett Orbán-rezsim
@verőce21: A reform program kidolgozása és benyújtása után ha emlékeim nem csalnak a GDP 3,2 %-nak megfelelő összeget kaphatunk. De előírások vannak, és ellenőrzik az elkészülést. Itt van az eb elhantolva! Program és ellenőrzés.
Akármit dönt a Fővárosi Közgyűlés, a kormány friss döntése szerint beépíthető marad a Városliget
Árulja már el valaki, hogy a Városliget Orbán igérete ellenére történő beépítésének és a homoszexualitásnak mi köze van egymáshoz? Jó fantáziám van de sehogy sem tudom a két témát összekapcsolni! Ötletem van, de azt nem illik leírni.
Jogállamiság-jelentés: hatalmas sallerokat kapott a szégyenpadra ültetett Orbán-rezsim
@verőce21: Azt a kormány nem kérte! Ott nehéz lenne megmagyarázni a járványhelyzet gazdasági támogatásával a luxus hotel építést, a kastély felújítást, a sport akadémiák támogatását. A többi erre, arra el osztogatott milliárdokról nem is beszélve. Lényeg, hogy az önkormányzatoktól begyűjtötték a pénzt, és utána harsogják, hogy nem oldják meg a vállakozások, munkából kiesettek támogatását, a járvány elleni gyakorlati védekezést!
EP-alelnök: "ki kell éheztetni pénzügyileg" az olyan tagállamokat, mint Lengyelország és Magyarország
@Peller Anikó: Ezt a szöveget sokan 89-ben is elmondták, most sem lesz vele gondjuk! Csak két szó! Még ők is megjegyzik óriás plakát nélkül is : Parancsra tettem! Ettől függetlenül is mi szívjuk meg a most következő recessziót is! Az elszabadult árakat odafönt, a milliós jövedelemmel észre sem veszik! Összedől az oktatás? A gyerekeik már rég magán iskolába járnak. Bedől az egészségügy? Nekik ott a VIP ellátás! Gondolja valaki, hogy az eus pénzből bármelyik terület kapna?? Kell luxus hotelre, stadionra, falábú focistákra, határon túli szavazatokra.
Leállította a Városliget beépítését a főváros
Karácsony még hisz a "szavatartó" kormánynak, és Orbánnak?
Igaz, mindig elfelejtem, hogy keresztény demokrata, jobboldali, népnemzeti kormányunk van, akiknél a tisztesség, becsület, az adott szó megtartása kizáró ok.
Akciós zöldségeket árul a Fidesz a sorsdöntő időközi választás előtt
Akkor viszont szakadjon az ég a kistermelőkre! Most olcsón ad mindent, két hét múlva megint aranyáron! Vagy a fidesz fizeti nekik a különbözetet? Egyik kutya, másik eb! Zöldségért "gerincet" vásárolnak?
Novák Katalin megnevezte két új államtitkárát
@namihami: eszembe jutott a sakktábla és a búzaszemek. Novák egy államtitkár volt. . Neki már kettő kell.. A kettőnek hány helyettes?
276 millió forintot vitt Debrecenbe Szijjártó, hogy megvédjék a munkahelyeket
@Giovanni Alba: Tulajdonképpen namihami álláspontja jó. Nálam szakmai ártalom, hogy nehezebb beteggel is anno szót értettem. Most viszont csak tengerikígyó lesz a vitából. A végén én is feladom.
276 millió forintot vitt Debrecenbe Szijjártó, hogy megvédjék a munkahelyeket
@namihami: Nem ok nélkül javasoltam egy másik cikknél, hogy költözzön a kormány Debrecenbe!
Átláthatóak a közbeszerzések - hivatkozik a magyar hatóság az Európai Bizottságra
Perszehogy átlátható a közbeszerzés. Miután a beruházások jó részét anélkül fizeti pártunk és kormányunk!
Tíz lázmérőt még kiszállítanak az iskoláknak, többért Pátyig kell menni
Ebben mi a ráció? Nem hiszem, hogy többe kerülne 50db szállítási költsége, mint 10 darabé? Vagy az iskolák nagyobb része menjen érte a világ végére, mint tavasszal a háziorvosok a pár darab maszkért? És persze, utolsó nap.
Elkapkodták a Meseország mindenkié című mesekönyvet, amit korábban Dúró Dóra nyilvánosan ledarált
Azért, ha lehet, Dórika ne darálja le a Mona Lisát Leonardo elleni felháborodásában! Igaz, kicsit sokba kerülne, és macerás lenne a kerettel és üveggel együtt.
Akármit dönt a Fővárosi Közgyűlés, a kormány friss döntése szerint beépíthető marad a Városliget
Már megint a témánál vagyuk! Tisztelt uraim! Érdekes módon, ha két csinos leszbi, vagy biszex csaj fogná közre egyik, másikukat, nem lennének így felháborodva! :-)))
Elkapkodták a Meseország mindenkié című mesekönyvet, amit korábban Dúró Dóra nyilvánosan ledarált
@Shikari: Békét, békét, de ne zsarnok kénytől, békét csupán a szabadság felszentelt kezéből.
Így reagált Kovács Zoltán arra, hogy Vera Jourová "beteg demokráciának" nevezte Magyarországot
@ómió: Nem "Athina művek", latin szótár!
Illiberális.
Főnév: aljas, fukar,nemtelen, bigott
Melléknév:szabademberhez nem illő,szűkmarkú, udvariatlan,
Reklamáció: pár ezer évvel ezelőtt a Római Birodalomban!
Akármit dönt a Fővárosi Közgyűlés, a kormány friss döntése szerint beépíthető marad a Városliget
@Gazella: Széchenyi a kormányról ír! Igaz ő most nem trendi kormányunknál. Hamarabb adnak milliárdokat hídfelújításra a Marson, mint a Lánchídra a fővárosban!