Az egykori Korona szálló épületének csaknem a fele ég, a tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. Délelőtt Dobogókőn is tűz pusztított egy használaton kívüli hotelben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A ket kigyulladt szallodat mar is bele lehet szamitani mehszaros portfoliojaba..
a helység kalapácsa
Á, még véletlenül sem próbáltak segíteni ezeknek a szállodáknak az átalakításával, a lecsúszott magyar családokon, a magyar embereknek.

Igaz, amit orbán mondott: Nem hagyunk senkit az út szélén - mert MINDENKIT ott hagyunk!
Ez a mentalitás igazából annyira undorító, hogy ihaj!
Én már csak annak örülök, hogy én nem vagyok olyan szemenszedett szemét hulladék, és nem vagyok olyan, mint EZEK (nem ŐK, hanem EZEK az állatok - mert EZEK nem emberek, hanem állatok).

A belem kifordul attól a tengernyi gazságtól, amit EZEK nap, mint nap beletolnak az emberek arcába, és lenyeletnek velük.

Jó lesz elmenni innen.
Bár csak okosabb lennék, és előrébb tartanék a nyelvtanulásban, de ami késik, nem múlik...
Amikor majd leszállok a repülőről, megcsókolom az Új földet (aszfaltot), és meg fogom könnyezni a szabadulásom napját ebből az őrületből - én, a migráns.
Még őrzök magamban valami jót

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.