A fotók a lényegesek!!! A fotók!!! Az évenként megrendezésre kerülő kötcsei polgári piknik idén is megrendezésre került a Dobozy kúriában. Ilyenkor a kormány több tagja, a polgári oldal barátai, szellemi és gazdasági holdudvarának mindenféle szereplői feltűnnek a Somogy megyei faluban, hogy aztán némán vagy egy-két mondattal elintézve az érdeklődő sajtót, áttörve magukat a fotósok és kamerások gyűrőjén, eltűnjenek a piknik nyilvánosságtól elzárt területén. „A találkozó fő üzenete, hogy «mi az, amit hét év kormányzás után meg kell védenünk, hogy továbbra is sikeresek tudjunk lenni». Arról fognak beszélni, hogy mi a küzdelem tétje, például Brüsszellel, valamint arról, egy gyarapodó országban élhessenek a magyarok.” (MTI)

Forrás: kepek.444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Horizont: Pupos? ha neked ekkora hatalmas pocakot kellenen viselned (ráadásul mint aféle törpe egyébként is gnóm), te is görnyedt lennél! =))
quadrocopter
Ezt így szépen, sorban, ahogy a fotók vannak...tárcserével!

A Geci haweri fogorvosa kapott 1 milliárdot azért a szar munkáért, ami jól látszik a két metszőfog közötti hézaggal, ha a Geci vigyorog!
Úgy tűnik véresre vakarja a hasaalját, hogy megtalálja a légzőcsövét, amikor vizelni akar!
RonaGyuri
@Horizont: köszi, ezt a kifejezést nem ismertem egy pohos rémlik, de abban sem vagyok biztos
kokopelli
Láttam egy riportban min. egy tucat elégedett narancsos elvtársat,akik
a nagy dakota "Kűrjeit" pontozták. Általában 9-est mondottak.A végén
jöttem rá,hogy hogy az Orbán főmufti IQ-ját saccolták a szerény érté-
kelők! Én úgy 10-et adtam volna neki IQ-ból kifolyólag! :--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.