Segítségnyújtás helyett a parkban elbújt, ahol a rendőrök hőkamerával találták meg.

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 30 éves férfival szemben, aki alkohol és kábítószer hatása alatt vezette 2016 novemberének egyik éjjelén Győrben az autóját, amellyel balesetet okozott. A lángoló másik autó vétlen sofőrjét ezt követően cserbenhagyta és elbújt a közeli parkban – írja az ügyészség.hu.

Bedrogozva, piásan balesetet okozott, majd az égő autóban hagyta a vétlen sofőrt

A férfi alkohol és speed  fogyasztása után autózott a késő esti időpontban, majd egy jobbra ívelő éles kanyarban átsodródott az út túloldalára, ahol ütközött egy másik autóval. Az ütközés következtében a vétlen autó a szalagkorlátnak préselődött, a vezető ajtaja beszorult, a motortérből lángok csaptak fel.

Ezt látva a közeli parkban rejtőzött el, ahol a rendőrök és a tűzoltók hőkamera segítségével találtak rá. A sérültet egy szemtanú segítette ki a járművéből.

A balesetben mindkét személynek 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

Az ügyészség az elkövetőt három bűncselekménnyel, segítségnyújtás elmulasztásának minősített esetével, bódult állapotban elkövetett, valamint ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja. Utóbbi bűncselekmény tekintetében a vádlott különös visszaesőnek minősül, mivel korábban súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette és más bűncselekmény miatt már szabadságvesztést szabtak ki vele szemben.

(ügyészség.hu)

Cikk- és címlapkép: police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Ha "valaki" (hiszen ha ilyen előélettel még van jogsija, akkor bizonyára valaki) akkor kap felfüggesztettet, max. néhány hét házi őrizetet. Jó magaviselet miatt azt is harmadolják.
Vagy lezárják az ügyet bűncselekmény hiánya miatt. A másik sofőr minek volt ott az útban!
KisGenyo2
Ha nem az M. Ricsi, akkor sittre megy. Ha ő az, akkor meg marad a háziőrizet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.