Botka László hétfőn lemondott a miniszterelnök-jelölti posztjáról. Lépésének okairól fél 10-kor tájékoztatta a nyilvánosságot Szegeden. Alább olvasható a sajtónak előzetesen megküldött beszéde.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Ludmilla: Ne felejtsd el, hogy Bernit csak a mikro-lmp tamogatja, szinte onjeloltkent - na jo, parttamogatassal - lett miniszterelnokjelolt. O sem lesz jobb, a momentum szinten elvesztette meg a lehetoseget is, hogy komnoly partta nojjon...
botka ellopta az idot, diktatorikus volt, a lemondobeszedeben azt mondta, hogy o maga MELLE szerette volna allitani a tobbi partot, holott ez nem igaz, - o bizony maga MOGE akart mindenkit besorolni, mszp-s partelvek szerint akart nekimenni a valasztasoknak, gyakorlatilag mindenkitol teljes beolvadast kovetelt meg, es nem harmonizalni akarta volna a tobbszintu elvarasokat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@karma1: 11.38
Csak ti, DK-sok vagytok a helikopter, igaz?
Hol is tartotok a legutóbbi közvéleménykutatás szerint? Ja? Az LMP mögött egy kicsivel?
Vissza lehetne venni a nagy arcokból!
Béla333
"Molnár Gyula, az MSZP elnöke közölte: akik ellenzéki körben ünneplik Botka távozását, nem méltók az együttműködésre a szocialista párttal."
24.hu/kozelet/2017/10/02/botka-laszlo-lemondott/

Természetesen ez alol a DK-sok kivételek, ők nyugodtan örvendezzenek, hiszen elérték a céljukat!
karma1
E@Béla333: Ezek a felmeresek erdekesek lehetnek... A DK allando 4 %-on van, az lmp epp most vesztett 5 %-rol 3-ra 2 %-ot... Pedig Berni a teljes tagsag tamogatasat elvezi...
karma1
@Béla333: Kulonosen az elso ket merest ajanlom a figyelmedbe, mert az eppen mai, 2.-i eredmeny
Béla333
@karma1: 11.52
Ezek saját felmérések? Talán tedd már oda, hogy honnan idézel! Pl. így:

"“A demokratikus ellenzék közül egyedül az LMP ugrott nagyot, már lehagyta a parlamenti küszöb alá került DK-t, és az MSZP-t is megközelítette. A szocialisták közben olyan rosszul állnak, ahogy negyed század óta soha – derül ki a Medián legfrissebb, szeptemberi pártpreferencia-kutatásából. Az összefogást megelőző iszapbirkózást rossz helyzetből indítja a baloldal két vezető pártja. Az MSZP támogatottsága mélypontra süllyedt: 25 év óta most először fordul elő, hogy a párt a választani tudó „biztos” szavazók körében nem éri el a 10 százalékot. A DK is gyengült: míg az utóbbi években a párt támogatottsága a teljes népességben többször elérte a 6 százalékot, jelenleg csak 3 százalékon áll. Az LMP azonban növelni tudta táborát, minden szempont szerint előzi a DK-t. A választani tudó biztos szavazók között 7 százaléka van, míg az MSZP-nél ez a szám 9, a DK-nál 5."
kozvelemenykutatok.hu/2017-szeptemberi-kutatasi-eredmenyek-median/
karma1
@Béla333: Ugyanebbol idezve, Az oszlopban a DK 3 %-on, az LMP 5 %-on all (A teljes nepesseg ) mig a masik oszlopban (valasztasi eredmenyhez legkozelebb eso meres ) a DK 5 %-on, az LMP 7 %-on all, vagyis a kulonbseguk ALLANDO.
Meg egyszer: amikor a DK 3 %-on all, akkor az LMP NEM all 7 %-on, csak 5-on...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.