Egyiptomiak és etiópok. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint ez is bizonyítja, hogy Magyarország egy befogadó ország.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Inkább a pénzért"menedéket " kapókról kellene beszélniük. Arról 17000 plusz családtagról-letelepedési kötvény- akik biztos hogy nem kopt keresztények. Félő ennek is lesz böjtje.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
"Letelepedési engedélyt kínai, orosz, pakisztáni, iráni, szír, ukrán, török, libanoni, iraki, egyiptomi, kazah, tunéziai, jordán, azerbajdzsáni, palesztin, St . Kitts és Nevis-i, szaúdi, líbiai, üzbég, vietnámi, algériai, jemeni, afgán, amerikai, marokkói, belizei, dél-afrikai, gaboni, indiai és nigériai állampolgárok kaptak."

Aha csupa echte üldözött kopt keresztény! Nem?
Eriksson
Ezen jót mulattam:
"Aztán vannak azok az igazán kis pártok, amelyek összesítve több miniszterelnök-jelölttel bírnak, mint szavazóval. Fikázásra se érdemesek. "
peterkelemen
Nem több százat hanem több ezret + fűnek-fának osztogatja a magyar állampolgárságot és arabokkal is üzletel.
Eriksson
@tudode: Ha szégyelled magyarságod, akkor valld magad Pakinak, több figyelmet kapsz.
peterkelemen
Orbán legutóbb Erdogan diktátorral tárgyalt ahol megígérte, hogy támogatja Törökország Európa Unióba való felvételét magyarul több millió muszlimot támogat Orbán Viktor miközben itthon gyűlölet propagandákat folytat.
Eriksson
@peterkelemen: Nemzetközi szokás pénzért állampolgárságot adni idegeneknek. Nemrég még az volt a probléma O.V-val, hogy a magyar állampolgárság túl olcsó, nagyon leértékeli a magyarságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.