Szombat este a Várkert Bazárban a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) ünnepelte 30. születésnapját. Az eseményre a szervezők meghívták egy nemzetközi családvédő szervezet, a COFACE elnökét, a belga Annemie Drieskenst is, aki botrányba hajló beszédet mondott.

Botrány a nagycsaládosok születésnapján: a melegek és a menekültek jogairól beszélt egy felszólaló

Semjén Zsolt és Novák Katalin az eseményen (Fotó: Lehoczky Péter/MTI)

Eredetileg úgy volt, hogy Áder János felesége is felszólal, de végül nem kért szót, így Drieskens hosszabban beszélhetett. Az eredeti 5 perces időkerete helyett állítólag közel egy óráig beszélt. A botrány azonban nem ebből fakadt, hanem abból, amit mondott. A nemzetközi szervezet elnöke alaposan elkanyarodott a NOE által képviselt szellemiségtől, és beszéde vége felé a menekült családok képviseletének fontosságáról beszélt. Ekkor még csak morgolódás hallatszott a sorok között, akkor viszont elszakadt a cérna, amikor Drieskens már az LMBTQ családmodelleket emlegette. Sorozatos bekiabálások, hurrogások közepette hagyta el végül a színpadot.

A helyzetet látva, a NOE főtitkára mikrofonhoz lépve leszögezte: szervezetük alapszabályában 30 éve változatlan formában szerepel a család fogalma, s nem kívánnak azon módosítani.

(Szemlélek blog, 444)

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll6
A meleg menekültekkel mi lesz?! Az ő jogaikról senki nem ejt szót?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@reagens: Látom fog rajtad a Fidesz propaganda.
De az a nemzet kit, saját honfitársait, állampolgárait szótlanul közvetve, tevőlegesen hozzá járultunk az elpusztításához annak van mit szégyellni..
A harctereken nem halt, meg mint katona annyi magyar katona, mint a haláltáborban magyar zsidó.
Az európai terror szervezetek igen több keresztény embert öltek, meg mint az arab nemzetiségi iszlámvallású ember a mai napig 1920-2017 között. Spanyolország, Anglia, Németország, Olaszország, Görögország
Nem szeretem az arabokat, de ami most folyik az uszítás és nem keresztény emberhez méltó.
Egykét keresztény terror szervezet.
Hagana, az Irgun, a Lehi és a Stern-csoport, melyek mindegyike 1920 és 1940 közt alakult. Európában szeparatista szervezetként jött létre az 1919-ben alapított IRA (Irish Republican Army), a szabad Baszkföldét küzdő ETA (Euskadi Ta Askasatuna) és az önálló Korzikát követelő FLNC (Front de la Liberation Nationale de Corsica). Baloldali, anarchista csoport az 1967 –ben Németországban alakult Vörös Hadsereg Frakció, az 1970 –ben Olaszországban alapított Brigate Rosse csoport, és az 1975 –ben Görögországban létrehozott „November 17” nevű szervezet. Kifejezetten Izrael ellenes terrorista szervezetként, 1970 -ben alapították a palesztinok a Fekete Szeptember nevű csoportjukat, mely amely terrortámadásokkal igyekezett kikényszeríteni a palesztin függetlenséget. Leghíresebb akciójuk az 1972-es müncheni olimpia izraeli csapatának elrablása volt. Az akció során 11 izraeli sportoló, öt terrorista és egy német rendőr halt meg.
reagens
@magyarbakancs: Unom a propagandát, meg a zsidózást. Majd ha kigyógyultál ebből beszélünk. Addig nincs értelme!
jancsipapa
Nem volt záptojás ? Meg rohadt paradicsom ? Járt volna neki ...
magyarbakancs
@reagens: Propagandát a Fidesz nyomja.
Én tényeket írtam te meg Fidesz, és Goebbelsi propagandát nyomod.
Készüljél fel ha vitatkozol és ne frázisokat puffantsál.
Én nem néztelek le és nem személyeskedtem veled, de látom, ha elfogy, az érv mindjárt személyeskednek velem szemben.
reagens
@magyarbakancs: Én nem személyxeskedek veled! Egyszerűen vagy nem érdekel amit írsz, mert nem a témához tartozik, vagy bizonyíthatatlan légvár! Ezzel mit vitázzak? Nyomd a propagandát elvtárs, hangosan szóljon! :-)
magyarbakancs
@reagens: Márt megint személyeskedel nem vagyok elvtárs de a Fideszt mint pártot és a szellemiségét utálom annak tudatában ,hogy legmocskosabb szarházi volt MSZMP-s sek vannak a soraikban.
Nem érdekel mit írok mi a francnak válaszolsz vissza fölég propaganda szöveget?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.