Beer Miklós szerint be kell fogadnunk azokat, akik megkapták a menekültjogi státuszt.

A váci püspök szégyelli magát az őcsényi botrány miatt
Fotó: Youtube

Elsöpörte a népharag Őcsény polgármesterét és azt a panzióst, aki néhány, Magyarországon menedékjogot kapott menekültet nyaraltatott volna saját vendégházában. A falu első embere lemondott, a panzióst pedig életveszélyesen megfenyegették, és kiszúrták az autójának kerekeit.

A 444.hu megkereste Beer Miklós váci püspököt, aki elmondta, szerinte ez egy szonda a mai magyar társadalmunk állapotáról, a közhangulatról. A püspök roppant szomorú a történtek miatt.

„Sajnos én magam is ezt tapasztalom, hogy az emberek jelentős része ennyire vakon elutasító. Pedig ezek az emberek az állami hivataltól oltalmazotti státuszt kaptak. Ez már nyilván nem is jutott el a helybeli lakosok tudatáig"

- fogalmazott Beer.

A püspök szégyelli magát amiatt is, hogy sokan valószínűleg azért nem segítenek az elesetteken, mert mit szól majd a szomszéd. Más megoldást nem lát, mint példát adni, hogy lehet velük is együtt élni békében.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A vaci puspokben meg igazi hit munkal, jozan esszel latja a helyzetet...
Ma a regisztralt menekulteket, holnap a santakat, aztan az oregeket, a ciganyokat, aztan a szegenyeket taszitjak ki maguk kozul ezek a megvezetett, alulmuvelt idiotak...
Szegyen, hogy ezek a valakik - embernek nem neveznem oket, mert akkor humanumnak is kellett volna belejuk szorulni - annak akarnak megfelelni, hogy egy elmebeteg megdicserje a tettuket.
Fogadni mernek, hogy eletukben nem lattak meg menekultet...
Mikozben az orban altal befogadott 30 ezer migransrol surun kussolnak , az mar nem jut el az ocsenyiek debil fejebe, micsoda veszedelmet eresztett rajuk hon szeretett diktatoruk a nem regisztralt, nem ellenorzott gazdag migransokkal... (akik nem egyenloek a menekultekkel)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Pálinkás Pál: 13.26-ra Ferfi letedre olyan naiv vagy,. mint egy 16 eves koristalany...
NEM regisztraljak, NEM ellenorzik ezeket a kotvenyeseket, mindenkinek tiszta uzlet: roganek kapnak 5 evre 300 ezer eurot (amit a futamido vegen visszafizetnek kamattal es hozammal egyutt, persze mar nem roganek, hanem a magyar allam az adofizetok penzebol),. es ezek bizony potencialis terroristak lehetnek, sokkal inkabb, mint a Petracska altal felrugott, gyerekevel menekulo futballedzo volt...
Fol kene ebredned es neha kinezni orban s..ggebol. Csodakat latnal, kis naiv
Pálinkás Pál
@karma1: Ezt nekem mondod?? Nagyon jól tudod,hogy utálom orbánt...és bukásuk után ővelük fizettetik vissza a pénzt..és hogy fociedző??? ugye csak viccelsz???Arról már nem is beszélek hogy szó sem volt felrugásról...Mellesleg annak a ganénak már el sem kellett volna jutni Petráig,ha a zsaruk végzik a dolgukat!!! Mint a videó fényesen bizonyítja,azok csak bambultak!!!
karma1
@Pálinkás Pál: jo kis fasiszta fazon vagy... Remelem, majd ha neked kell szaladnod az orszagbol, hasonlo elbanasban lesz reszed...:o)))
Pálinkás Pál
@karma1: Aha...szóval nem tudsz mit válaszolni,jön a nácizós duma!!!Tudod,van a mondás,nem azt nézem mit mondanak,hanem hogy ki mondja!!!Változatlanul nem láttam itt egyikőtöktől sem,miért kéne befogadnunk a sok naplopót,mert kb 10 százalékuk ha szír...azonkívül ,hogy megértsd korlátozott képességeiddel...a menekülő csörgőkígyókat sem fogadom be,mert előbb-utóbb hálából megmar!!!
karma1
@Pálinkás Pál: Letagadod a videot, amit laszlo petra teveje forgatott.
Nem olvastad azt a cikket, amibol kiderult, hogy a felrugott ferfi a hazajaban futball edzo volt, es azonnal kapott allast Franciaorszagban. Ez a cikk itt is volt, a Propin.A rasszizmus meg frocsog beloled, holott tudnod kene, hogy 56-ban sem mindenki a forradalom elol menekult es a olitikai uldoztetes elol, hanem nagyon sok koztorvenyes is raszabadult akkor a Nyugatra...
Akik valogatas nelkul mindenkit befogadtak akkor...
Nem kell valaszolnod, mert kurvara nem erdekel a rasszizmusod es orban Ocsenyben megnyilvanulo ku-klux-klan-os megnyilvanulasa
Kb egy szinten vagytok...
Pálinkás Pál
@karma1: Akkor gondolom azt is olvastad hogy a "felrúgott" muszlim kapcsolatban állt ISIS radikálisokkal...az állásából mellesleg kirúgták ,mert arra is alkalmatlan!!!Az meg hogy te mit gondolsz rólam,marhára nem érdekel!!!A rasszista dumátok meg unalmas már nagyon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.