Ismét bíróság elé áll az a férfi, aki aki tavaly áprilisban összevert egy hajléktalant, majd felgyújtotta őt.

A kegyetlen támadást nem előzte meg semmilyen konfliktus az érintettek között. A hétfői lesz az első nyilvános ülés az ügyben a Debreceni Ítélőtáblán.

A gyöngyösi férfi nem tudja, miért gyújtotta fel a megkínzott hajléktalant

Első fokon az Egri Törvényszék döntött idén májusban, és a férfit tizenöt év fegyházbüntetésre ítélte különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt azzal a lehetőséggel, hogy miután letöltötte büntetése kétharmadát, feltételesen szabadon engedhetik.

A vádlott elfogadta a bíróság határozatát, viszont az ügyész és a védő három nap gondolkodás után úgy döntött, fellebbez. Előbbi súlyosbításért, utóbbi enyhébb büntetésért.

A gyöngyösi férfi a vádirat szerint azért utazott Hatvanba tavaly április 25-én. Este 10 óra körül egy áruház parkolójában találkozott későbbi áldozatával, és odatelepedett mellé. Váltottak pár szót, majd a későbbi támadó továbbment. Ám egy órával később visszatért, ekkor a hajléktalan férfi már nagyon részeg volt.

A vádlott leült áldozata mellé a földre, majd hirtelen felállt, és minden ok nélkül többször fejbe rúgta őt. Körülbelül fél órán keresztül bántalmazta kisebb megszakításokkal, rugdosta, taposta. A férfi még életben volt, amikor a tettes meggyújtotta a ruháját, majd

néhány perc múlva elsétált – ahogy az ügyészség a vádemeléskor fogalmazott – az akkor már intenzíven égő holttest mellett.

A vádlott nem sokkal később egy telefonfülkéből felhívta a rendőrséget és feladta magát.

A támadó még a vádemeléskor sem tudott magyarázatot adni a tettére.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@division: Bizony, az ove IS... Az, hogy a stiftes agyuak szabadon jarkalhatnak, hogy a vizcsapbol is a migrans-ellenesseg folyik.
Mar sikerult odaig juttatnia a sok hulyet, hogy egy tarsasgazba egy beteghez nem engedtek be a mentot! Mert "migransoktol" feltek... Meg a jo edesanyjuktol, tudod?
division
@karma1: Már csak mosolygok rajtatok:-)
Ja igen, a legutóbbi mészárlás Amerikában is Orbán miatt volt, ahogy az a kis sugárzás is ami elérte az országot, úgy hallottam véletlenül vitte ki a zsebében ami kilyukadt neki mert ugye szokása a kezeit zsebre tenni:-))
karma1
@division: Bizony, bizony,... :o)) Honnan tudod, hogy az a multimilliomos nem attol kattant-e be, hogy trump utalja a nem fehereket? Hogy naci, rasszista? merthogy a baratnoje nem volt igazan feherboru...:o))
mackoka46
Lehet, hogy a baltás gyilkos szerencséje motiválta.
reagens
Az a szörnyű nácirasszistahomofóbfasiszta szemlélet tehet róla. Liberálisék tudják erre a megoldást. Minden nemzetet eltörölni, minden migránst beengedni, támogatni, előjogokat adni nekik, minden őshonos európait börtönbe zárni, vagy hagyni megdögleni! Szép, új világ, csak lesz pár szavunk hozzá!
Remélem az Osztrákok is felébrednek, hacsak liberálisék el nem csalják a választásokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.