Ezzel a két táblával sokakat zavarba lehet hozni. HIÁBA NO ILYEN AZ ÉLET HA FIDESZES VAGY Sok FIDESZES autósnak nehézséget okoz, hogy megkülönböztesse egymástól ezt a két KRESZ-táblát, első pillantásra gyakori a tévesztés.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igazi észbontó

A derék origo.hu ha nehezen is de „megértette”, de szükségét érezte, hogy elmagyarázza

Mottó:
Ez a a portál tényleg
Fideszeseknek készült

Nem véletlenül tettem idézőjelbe a megértést, ugyanis tartok tőle, hogy nem megértették, csak megtanulták.
„Ezt a két KRESZ-táblát a fél ország összekeveri, Ön is?” címmel mesélik el rádöbbenésüket a hétköznapokra. Bár az igazat megvallva a fél-országot túlzásnak tartom, de az a bizonyos 2millió fix-szavazó gyanús!
„Sok autósnak nehézséget okoz, hogy megkülönböztesse egymástól ezt a két KRESZ-táblát, első pillantásra gyakori a tévesztés.” írják, majd hozzáfűzik, hogy „Bonyolítja a helyzetet, hogy az egyik kör-, a másik négyzet alakú, különbözőek a színeik is, mégis azonos tematikájú táblákról van szó.”.
Persze egy olyan országban, ahol nem csak összességében, hanem egyenként is cseszetik az embereket Őfenesége sérült lelke bánatának pontjaival! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.