Nyomtalanul eltűnt két idős ember Nógrád megyében. Mindketten Székesfehérváron élnek, de Salgóbányán szálltak meg, ahonnan nyomuk veszett.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri: a 74 éves Dr. Tarajossy Béla László és a 72 éves Dr. Ozsvár Zsófia székesfehérvári tartózkodási helyű személyek október 22-én, 11 óra körül Salgótarjánban, a salgóbányai szálláshelyükről a Medves-fennsíkra indultak sétálni, azóta szállásukra nem tértek vissza, életjelet nem adtak magukról, felkutatásukra eddig tett intézkedések eredményre nem vezettek – közölte honlapján a rendőrség.

Dr. Tarajossy Béla László 165-170 centiméter magas, eltűnésekor barna kabátot, fekete pulóvert és sálat, baseball sapkát, szemüveget és kék farmernadrágot viselt.

Dr. Ozsvár Zsófia 160 centiméter magas, rózsaszínű esőkabátot, fekete nadrágot, színes keretes szemüveget viselt.

Sétálni indult két napja Nógrádban egy doktornő és egy jogász – azóta nem találják őket

(Fotó: police.hu)

A Salgótarján Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit és nőt felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

A Blikk információi szerint az eltűnt idős hölgy az egyik Fejér megyei kórházban dolgozó doktornő – belgyógyász, infektológus, igazságügyi szakértő – a férfi pedig jogász.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Oszt. kutyákat már bevettették, vagy még várnak néhány napot, hogy biztos legyen az eredmény ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.