Jól felvitte L. Ron Hubbard az Egyesült Arab Emírségekben élő magyar üzletasszony dolgát. Bő egy éve tártuk fel ugyanitt, hogy az Orbán-kormány által akkor még ezerrel futtatott letelepedésikötvény-bizniszből jókora szeletet hasított ki egy szcientológus kötődésű üzletasszony. Szabó J. Kinga annak a European Bond Program Management Consultancy nevű cégnek az ügyvezetője, amelyen keresztül az Arton Capital Kft. az Egyesült Arab Emírségekben szerződött a pénzes külföldiekkel. (Aki 300 ezer euróért erre a célra kibocsátott magyar államkötvényt vásárol, letelepedési engedélyt kap hazánkban, illetve a magyar hatóságok által kiállított dokumentummal szabadon mozoghat a schengeni övezetben.)

Forrás: valasz.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: ezek minden aljasságra! Szó szerint minden aljasságra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Megint igaz a mondás ,,tagadják, tehát igaz,, benne van ebben a boltban jó pár fütyiszes geci a legmagasabb szintekig !!!
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: de benne ám,mint mindenben, ahol pénzt lehet lopni...Szerinted a Hitgyüliben nincsenek benne?? :)))
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Dehogy nem abban is ...
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Egyszer, kétszer a vasárnapi ebéd előtt belefutottam a hitgyüli ,,istentiszteletébe,, / a kis betű azért van mert Istennek ehhez a bandához semmi köze nincs/ egy, két perc múlva már elkapcsoltam soha nem bírtam az ilyen önjelölt prófétákat, se a mondanivalójukat ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.