Infrastrukturális fejlesztésekkel és törvényi szabályozással teszi lehetővé a kormány, hogy mindent megtudjon rólunk, az adatokat egy helyen tárolja és a megfelelő hatóságnak elküldhesse.   A Kubatov-lista – ha létezik – egy olyan táblázat, amire a fideszes aktivisták felírták annak idején a választópolgárok adatait. A Fidesz szerint a választások után megsemmisítették, de azóta valószínűleg folyamatosan frissítik a nemzeti konzultációkkal.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A post kínálójában így ír: "Megvan hozzá a törvény és az informatikai eszköztár is. Már csak egy gátlástalan vezető kell.". Nos szerintem az már adott; az ő szája íze szerint alakult így a dolog! =))
karma1
Control freak idiot , schizophrenic, narcissistic, psychopath, bipolar, and he born in astrology sign Gemini. It tells everything...
karma1
Ha nem akarsz egy listan szerepelni, akkor neked kell felolvasnod azt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok