Majdnem minden negyedik magyar. És ez a szám egy kicsit még nőhet is. A pénteki összesítés szerint 2 301 463-an vettek részt a „Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáción, ez minden eddigi rekordot felülmúl – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs hozzátette, ebből is látszik, hogy pártokon átívelő ügyről van szó, amit az ellenzéknek is érdemes lett volna elfogadni támadás helyett. Alighanem arra célzott, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke megkérdőjelezte a kormány által közölt adatok valóságát – és akkor még finoman fogalmaztunk, a konzultációs ívek gyűjtőhelyének felkeresése után Hadházy irtózatos kamunak minősítette a kabinet számait. Hidvéghi Balázs most azt mondta, a konzultáció eredményeinek feldolgozása néhány napot vesz igénybe, a részvételről már a jövő hét közepére lehetnek végleges adatok. Arról is beszámolt, hogy a konzultáció sikere érdekében egy országjárást indítottak, ennek részeként összesen 208 nyilvános fórumot tartottak 164 településen,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Congratulations! Ahhoz kepest, hogy het elejen a Posta semmilyen nyilvantartast sem vezetett a beerkezo valaszokrol, hat ahhoz kepest eleg gyorsan kepesek voltak produkalni egy ilyen eredmenyt.
Na most jott el az a pillanat, amikor az ellenzeknek KOVETELNIE KELLENE az ellenorzest, es az atszamolast, ellenzeki ES futyiszes szamlalobiztosokkal.
Ha ebbe nem megy bele a futyisz, akkor sima ugy, hogy kanyhalloztak megint.
mar a 2014-es hataron tuli szavazatokhoz sem fert hozza egyetlen ellenzeki part sem.
Lehet, hogy az sem volt mar igaz? (szerintem egyaltalan nem volt igaz)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@verőce21: Annak köszönheted, hogy mindig szopáson vagy velem szemben! Ez a sorsod!
Mert kevés, mint pilótakekszben a katapult.
verőce21
@quadrocopter: Mondjál még ilyen jó nagy hülyéket! Ez nem húz le a szopóágról. :)

Mindig a cikk tartalmánál maradjunk, mert a többi csak menekülés és hazudozás részedről!
quadrocopter
@verőce21: " Ez nem húz le a szopóágról. :" Mármint téged! A logika rendesen elkerül téged, talán büdös vagy neki.
Pontosan a cikk és az ahhoz kapcsolódó korábbi cikk tartalmánál tartunk, amely neked nagy bukta, ennek felismeréséhez is képesség kell!
Kevés vagy mint stop táblába a szófordulat.
verőce21
@quadrocopter: Alkalmatlan vagy a vitára, a Bugris szintedre nem süllyedek le. Nem vagy számomra partner egy mondatig sem.
Kellemes Karácsonyt! :)
quadrocopter
@verőce21: Itt van neked a cumcsi:

"A Kopint Datorg ügyvezetője ráadásul a politikus szerint el is szólta magát, mikor azt mondta, hétfőig (13-áig) maximum 400 ezer ív érkezhetett – bár dokumentumokkal ezt sem tudta alátámasztani. Dömötör Csaba államtitkár viszont 11-én már azt állította, 1,1 millió válasz érkezett."
Oszt' jó nagyot! Beléd is kellemes karácsonyt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.