A kormánytól rendszeresen milliárdos megbízásokat kapó kutatóintézet közleménye szerint tovább tudták növelni előnyüket a kormányzó pártok az ellenzékkel szemben az elmúlt egy hónapban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
és azt hallotta már, h megy a sündisznó az erdőben? Mert az is egy vicc
tudode
Persze!
.
Reménykedett, hogy 2017 a LÁZADÁS ÉVE LESZ!
.
Amint az ábra mutatja, ez nem jött be neki, MEGCSIKLANDOZTA az alárendeltségébe tartozó szervvel a JOBBIK BAJSZÁT, valószínű a "SAJÁTSÁGOSAN MŰKÖDŐ SZÜRKE ÁLLOMÁNYÁBAN" azzal a G-orbán misztikummal, hogy AKKOR ELRENDELHETI az un. "rendkívüli állapotot", amelyet a migráncsok miatt már VALAMIT ELRENDELT, de bolondok lennének TÁMADNI A PENGÉS, kettős, hármas célú Gorbán kerítést!
.
Olyan mindegy ennek az országnak, hogy 39, v 100%-a van ENNEK A SZEKTÁNAK, hiszen amint LEÁLDOZIK A CSILLAGUK, előröl kell ÉPÍTGETNI A "SZÉTVERT", sarjadzó demokráciát oltári nagy lemondásokkal ---- nélkülük!!!
Béla333
Még küzd egy néhány hétig az MSZP és a DK egymással, és már az LMP leveri őket!
Csak így tovább idióták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.