Idén is megtelnek a hazai szállodák az ünnepekre; immár a december 25. és 30. közötti terminus is csúcsidőszaknak számít, de egyre többen töltik már a szentestét is hotelben.

A szálláshelyek ilyenkor számos családi és gyermekprogrammal készülnek, de a menüsort is az ünnepi időszaknak megfelelően állítják össze a hotelek éttermei – fejtette ki a Magyar Nemzet megkeresésére Bakó Balázs, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) marketing és kommunikációs bizottságának tagja.

A legújabb karácsonyi utazási célpont: Rász el-Haima

Szavai szerint bár a belföldi turisztikai célokat a legtöbb esetben magánszervezésben keresik fel a látogatók, az év végi időszakban megnő az utazásszervezők forgalma is.

A sportolni vágyók esetében a legnépszerűbb úti célok között vannak a franciaországi, olaszországi, ausztriai és szlovákiai síparadicsomok, akik viszont napfényre vágynak, azoknak legalább Egyiptomig, Tunéziáig, a Kanári-szigetekig vagy Dubajig kell utazniuk. A szakértő szerint újdonság a kínálatban a Dubajtól egyórányi autózásra lévő Rász el-Haima.

(mno.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Mi is utazunk,először látogatást teszünk a mesés,kies Járda-szigetekre,aztán ha lesz kedvünk,elmegyünk Marad-ra is.
papa.49
Nagyon kevéssé valószínű, hogy a nyuggerek, meg a szegények pont ott fogják tölteni a karácsonyt ... Láttam az egyik tévében egy bejátszást ,,telve vannak a szálláshelyek,, szöveggel, hát lődörgött ott talán 20 ember, a medence is üres volt ennyit a hiteles hírekről !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.