csipetke

Dömötör Csaba: "Hogy nem szakad le a plafon? Amikor a saját népére lövetett, az volt a törvénytelen"
@csipetke: Az viszont tagadhatatlan,hogy ezt a választást hazugsággal,és a teljes egyenlőtlenséggel nyerték. A fidesznek korlátlan anyagi lehetősége volt közpénzből orrba&szájba hirdetni önnön nagyságát, mert programjuk az most se volt, amíg az ellenzék 5 percet kapott a köztv-ben? RÖHEJ. Másrészt orbán, és a papagájai rizsáját,hogy most háború,és béke között kell választanunk,azt a birkák láthatóan csont nélkül benyalták egytől egyig. Pedig egy nettó hazugság volt. De az is nyilvánvaló,hogy a fidesz nem tudna nyerni egyenlő feltételek mellett, és hazugság nélkül. Erre aztán baromi büszkék lehetnek.
Dömötör Csaba: "Hogy nem szakad le a plafon? Amikor a saját népére lövetett, az volt a törvénytelen"
Csak a címre:- ...és a saját népet-országot lerabolni, az milyen?Nem mondom,hogy nem törvényes,mert egy egész ügyvédcsapat dolgozik a miniszterelnöki hivatalban, hogy minden annak látszódjon. De azt még a hülye is tudja,hogy hányszáz milliárd folyt a haverok zsebeibe a többszörösen túlárazott közbeszerzéseken. Vagy a fideszes alapítványok ingatlanvagyonnal,és százmilliárdokkal való kitömése, de lehetne sorolni napestig
Agyrém: egy szívműtéten átesett férfi időpontot kért, 2026-ra kapott időpontot!
@ómió: 12:15 Téged kicsit se zavarnak a tények,hogy nem Gyurcsány alatt vándoroltak ki az orvosok-szakdolgozók külföldre? És írom mégegyszer, lassan, hátha megérted, hogy hiába vannak nyitva a kórházak, ha nincs aki dolgozzon bennük. Az orbán kormány 12 éve keseríti az életünket, és bizony nagyon-nagyon gáz még mindig Gyurcsányra mutogatni. Ezt a katyvaszt, amit orbán okozott az impotens kormányzással, meg olyan embereket összeszedve a kormányába, mint pl kásler, aki olyan volt,mint a Himnuszban a balsors. Bár a többi hozzá nem értő minisztere se semmi. Nem véletlenül vagyunk már sok-sok éve a szegényországok között az unióban, viszont elsők korrupcióban. Ne válaszolj, ülj be egy sötét sarokba Gyurcsányozz egy kicsit, hátha megnyugszol
Agyrém: egy szívműtéten átesett férfi időpontot kért, 2026-ra kapott időpontot!
@ómió: 11:01 Most még bezárni se kell, mert úgysincs, aki dolgozzon bennük. Bár érdemes lenne inkább bezárni,mint így fenntartani, mert csak viszi a pénzt a sok kongó épület,mint orbán kisvasútja...
Agyrém: egy szívműtéten átesett férfi időpontot kért, 2026-ra kapott időpontot!
Az ittlakó fidesz-trollok szerint Gyurcsány tette tönkre az egészségügyet, és a 300 ft-os vizitdíj,blablabla. De azért még emlékszünk,hogy akkor voltak orvosok és egészségügyi szakdolgozók bőven. Nem maradtak el műtétek személyzethiány miatt. Az orvosok és szakdolgozók (és persze mindenféle egyéb szakember) orbán alatt mentek ezrével,tízezrével külföldre. Ahelyett,hogy orbán akkor ittartotta volna őket egy tisztességes béremeléssel, azt mondta,hogy csak menjenek, tanulnak, aztán majd visszajönnek. Bakker! Minek jöjjenek vissza ebbe a pusztulatba?Aki már külföldön kialakított biztos egzisztenciát, baráti kört, az minek jöjjön vissza? Mellesleg az egészségügyi szakdolgozók bére a mai napig sincs rendezve. A hazád ott van,ahol jólérzed magad. Itt pedig csak a felső tízezer érzi jól magát,akik orbán által kivételezett helyzetben vannak. A szomszédom két bottal jár már jóideje, csípőprotézisre két és fél év múlva mehet, de ha van három,- három és fél millió ft-ja erre, akkor mehetne heteken belül, mert már a magánban is van várólista. Gratulálok orbánnak, a két legfontosabb területet,az egészségügyet,és az oktatást sikerült szinte földig rombolnia.
Szijjártó szerint a NATO-ban tudják, hogy Magyarország "a béke pártján áll"
Madárfejűlajcsika óriási tévedésben van. A NATO-ban is látják orbán pávatáncát, ahogy illeg-billeg hol putyinnak,hol a törököknek,hol bolsonaronak, vagy éppen Kínának, mikor honnan fúj a szél. Azt meg már régóta olvasni,hogy ezzel a kormánnyal nem oszt meg a NATO minden adatot, pont a ruszki-kapcsolat miatt.
Bayer kiakadt: aljas, szemét, elviselhetetlen rohadékok az alkalmazkodó újságírók
@Maccska: 09:33 A "Drágabolgárúr" sose beszélne ilyen ocsmány,alpári, prosztó módon. De azért az nem semmi,hogy nem a munkáiról ismernek valakit, hanem a mocskos pofájáról. A pápára azt mondta, hogy egy demens vénember,aki teljesen alkalmatlan a pápai poszt betöltésére,vagy egy gazember. kI a fenének képzeli magát ez a törpe seggarc, hogy ő mondja meg,hogy ki mire alkalmas?Mellesleg ehhez vajon mit szólt orbán, a "nagy keresztény"?
Bayer kiakadt: aljas, szemét, elviselhetetlen rohadékok az alkalmazkodó újságírók
@Giovanni Alba: 10:16 Ha belegondolsz, azok,akik orbán körül vannak, és bólogatnak minden agyament dolgára, nem biztos, hogy egyetértenek a gazdájukkal, de ezek egytől egyig megélhetési seggnyalók. (régebben én is faltam a könyveket,de ma már egyre kevesebb időm van rá)
Keményen nekimentek Novák Katalinnak: Orbánék tették a Fideszből a Sándor-palotába
@Gyurka80: 10:08 Ugyanmár, mi a különbség? A lopás,az lopás. De orbánnal lelkitársak, mert orbán is szívesen veri más farkával a csalánt. Lásd.- kisboltok-kis benzinkutak szívatása ezerrel. Ahelyett, hogy az alapvető élelmiszereknél ÁFA-t csökkentett volna
Bayer kiakadt: aljas, szemét, elviselhetetlen rohadékok az alkalmazkodó újságírók
@Maccska: 20:49
20:52 Utána kellett néznem a wikipédián,hogy ki is az a bayer, mert a munkáiról igen kevesen ismerik, de a retkes pofájáról, gusztustalan stílusáról annál inkább. Meg persze arról,hogy csalással szerezte a vár-béli lakását, amit maga mondott el egy újságírónak. Ez alapján indult ellene vizsgálat. Ezekszerint még esze sincs túl sok, ha egy ilyen mértékű csalásáról még nyilatkozik is. A lovagkeresztet is megkapta orbántól, mert itt a seggnyalásért lovagkereszt jár,vagy Kossuth díj. (bár csak mostanában, mert anno azok kaptak ilyet,akik megérdemelték) . Amikor bayer megkapta a lovagkeresztet, több, mint százan visszaadták a sajátjukat,mert nem akartak ilyen alantas társaságba kerülni,ahol egy ilyen bayer-féle is helyet kapott.
Keményen nekimentek Novák Katalinnak: Orbánék tették a Fideszből a Sándor-palotába
@Gyurka80:23:09 Tán csak nem a Nemzet Golyóstollára gondolsz? Aki a doktori disszertációját is plagizálta? El is vették a doktori címét. Viszont mindent (is) aláírt,amit orbán elétolt,csakúgy,mint áder.
Oroszország Lengyelországot is nácitlanítaná
Tényleg meghülyült putyin, mostmár semmi kétség. Úgy tűnik,hitler után putyin a legnagyobb náci,és ő akar egy országot nácitlanítani?
2023-tól az euró a hivatalos fizetőeszköz Horvátországban
Szépen-lassan az összes volt szoci országban lesz euró, de M.o. minden téren le van pusztítva, úgyhogy nekünk orbánnal esélyünk se lesz rá..Ahhoz egy igazi szakértői kormány kellene,de pl akiket most orbán összeszedett, velük se leszünk kinn a vízből...sőt...
Novák Katalin: Magyarország nem semleges
@csipetke: És hogy Magyarország nem semleges?Persze hogy nem. Magyarországot hívhatnánk Putyinisztán-alsónak is...
Novák Katalin: Magyarország nem semleges
Arra,amit itt novák felsorolt, nemigen lesz szükség semmire. Majd a gazdája megmondja,hogy mit kell aláírnia, és ennyi. Még a fejét se kell törnie semmin,mert megmondja orbán,hogy mit tehet,és mit nem. A pártkatonák sorsa már csak ilyen.
Orbán Viktor ellenállása miatt az EU elhalaszthatja az olajembargót
Ezért (is) utálják orbánt mindenfelé,mint a szikkadtszart, mert mindenhol mindennel szembemegy. Jónéhány évvel ezelőtt megígérte,hogy függetleníti az országot az orosz energiahordozóktól, (bár orbán meg az ígéretek?) hát az tisztán látszik,hogy ezen mennyire igyekezett. Most százmilliárdokért zsarolja az EU-t, hogy az átállást fizessék meg. Majd ha meg kell szüntetni a rezsicsökit, akkor rákeni az EU-ra,mert orbán még soha egyetlen idióta húzásáért se vállalt felelősséget. Végülis könnyebb bűnbakot találni,mint az embereknek magyarázkodni. Mialatt ő,a pereputtya,és a haverjai gennyesre keresték magukat közpénzen, addig a magyar béreket szándékosan tartották a béka segge alatt,mert így jöttek ide a multik. Ha azon igyekezett volna orbán,hogy a magyar béreket az eu-s fizetésekhez zárkóztassa, nem lennénk ekkora szarban. De orbánnak,és a fidesznek kb akkora szociális érzékenysége van, mint egy marék molylepkének. Egy egész ország szív orbán felelőtlen,átgondolatlan, gyagya politikája miatt.
Valami történt: váratlan telefonhívás Putyinék és az USA között, először a háború óta
@Maccska: 07:47 Ha bohócról beszélsz, akkor mindjárt vegyük a gazdádat, akit Európa bohócának hívnak szerte a világon.
Másrészt Zelenszkijnek ugyanolyan jogi diplomája van, mint orbánnak, csak ameddig a gazdád nem dolgozott életében egy percet se, addig Zelenszkij dolgozott jogászként.
Csehország berágott a romákra: a magyar útlevéllel rendelkező ukrán állampolgárok ellenőrzését kéri Budapesttől
Jaaa, hát orbán nem is azért adott nekik útlevelet, hogy csakúgy kavircoljanak a világban. Négyévente szavazáskor itt legyenek,oszt punktum! Most viszont sehol nem kellenek,viszont ha magyar útlevelük van,akkor jogos a csehektől,hogy idepaterolják őket. De emiatt főjön madárfejű lajcsika,és a gazdája feje...A fidesz "kiharcolta" a kettős állampolgárságot,hát most oldják meg. Csak félő,hogy ennek is az itt élő-dolgozó-adózó magyarok isszák meg a levét..
Cseh miniszter: ha az ukrán menekültek egyharmada elkezd dolgozni, a nekik nyújtott állami segély már nem lesz „veszteség”
Hát igen. Azért látni,hogy vannak kormányok,akik ezt a szerencsétlen helyzetet is meg tudják lovagolni. Nálunk nemigen akarnak maradni az ukránok,ami érthető, mert a magyarok százezrei is elhúztak ebből a pusztulatból.
Szijjártó Péter alaposan megcsillogtatta futballtudását – videó
Csak a címre.- hát ja. Ha más pozitív dolgot nem tud felmutatni...Sajnos a madárfejű lajcsika,és a gazdája miatt már minket is utálnak szerte a világban. A lányom küldött át egy fotót,amin egy horvátországi panzió előtt ki van írva egy táblára.- "Magyarokat nem szolgálunk ki! Nincs Isten hozott a ti tengereteknél! " Ez a nyomorult egypárt,ami itt ül a nyakunkon már 13. éve, gondoskodik róla az idióta elszólásaival,putyinizmusával,hogy sehol ne lássák szívesen a magyarokat. Valamelyik showder klubos mondta,hogy a reptereken lassan az lesz, hogy majd úgy irányítják a jónépet,hogy ebolások,magyarok balra, az összes többi jobbra.
Orbán Viktornak fülig ér a szája: közös fotóval köszöntötte Schmitt Pált
Milyen szép kort ért meg a Grétsy díjas ex-elnök,a tollak tolla,az aláírások fekete-öves bajnoka...De orbánnál ez nem látszik annyira mosolynak,mint vicsorgásnak..
Kardiológusnál járt Németh Szilárd
Ez komoly? Ez tényleg hír tud lenni? Hogy ez a vízuális környezetszennyezés orvoshoz ment?Még nincs uborkaszezon, olyan sok fontos dolog történik,és egy ilyet szúrnak ide?
Új és visszatérő miniszterek: akiket a mélyvízbe dob Orbán, és akikkel újra szövetkezik
Ennek a nyomorult, tönkretett, lerabolt országnak szakértői kormány kellene, hogy végre kikerüljünk ebből a gödörből,amibe orbán, és az eddigi kormányai vittek bennünket. Most megintcsak nem olyanokat szedett össze orbán,akik értenek is valamihez, hanem egy új biodíszletet, akik minden szirszarra,amit a gazdájuk kitalál, jó nagyot tudjanak bólogatni. Vagyis kesztyűsbábokat cserélt orbán,ezért még pár évig a gödör alján leszünk.
Szijjártó Péter: Minden magyar gyermek számára biztosítani kell az anyanyelvi képzést Romániában
Madárfejűlajcsika valamiért nagyon szeret a szomszédoknál belepofázni a dolgokba. Nem véletlenül utálják a gazdájával együtt. Vajon az, ami itthon folyik (vagy inkább nem folyik) az oktatásba,azzal miért nem kezdenek valamit? A fidesz-banda kölkei magániskolába járnak, itthon vagy külföldön, hol érdekli őket,hogy az egyszerű nép gyereke milyen oktatást kap?Lassan már teljesen elfogynak a tanárok,mert szégyenletesen keveset keresnek, csakúgy,mint az egészségügyi szakdolgozók. Nem véletlenül tart vissza az eu pénzeket, nem arra fordítják,ami fontos lenne. Nem emlékszem hol,talán Szerbiában építünk stadiont most, mert az nekünk olyan qrvára fontos. De ez csak egy példa, mert szórja orbán a pénzt olyan dolgokra,amik halaszthatók,vagy feleslegesek.
Orbán Viktor hamarosan kormányfői esküt tesz
@csipetke: ...de mit nem adnék érte,ha mégse orbánt választanák..
Orbán Viktor hamarosan kormányfői esküt tesz
Az eskü szövegébe beleszőhetnék, hogy a nép vagyonát tiszteletben tartom,és nem lopom el, se egyedül,se a többi maffiózóval...
Szijjártó Péter: Megszoktuk, hogy Putyin kémjeként mutatnak be minket
Nem véletlenül hívják a gazdádat Európa-szerte putyin pincsijének,és a NATO nem véletlenül nem oszt meg minden információt az orbán-bagázzsal, mert az vaószínűleg putyinnál kötne ki.
Nógrádi György: az ukrán politikai vezetés pofátlanul fenyegeti a világot
@KisTehen: 10:08 ...és a ruszkikat mi jogosította fel,hogy megtámadják Ukrajnát?
Nógrádi György: az ukrán politikai vezetés pofátlanul fenyegeti a világot
Nógrádi tatának nem tűnt fel,hogy putyin is fenyegetőzik folyton folyvást? A svédeket,a finneket,és a fene se tudja,hogy még kiket fenyeget, a NATO miatt leginkább. Ebből is látszik,hogy ettől van [email protected] legjobban. Meg persze idióta kijelentéseket tesznek, hogy a ruszkik hadereje jóval nagyobb,mint a NATO-é, stb.
Orbán miatt kellene Magyarországnak távoznia az EU-ból
Ha orbán miatt kipaterolnak bennünket az eu-ból, na akkor leszünk óriási bajban,de ezt a fidesz szavazók nagyrésze sem akarja. A magyar ipart pl a német összeszerelőgyárak jelentik, nemigen van semmink.Most az EU háromszor annyi pénzt ad(na), mint amennyit befizetünk. Itt is orbán baromsága, idióta politikája, a jogállamiság hiánya az,ami miatt visszatartják a pénzt. De orbán nem hajlandó ennek javítására semmit tenni. Négy éve megígérte orbán,hogy függetleníti az országot 2022-re a ruszki energia-hordozóktól. Nem tett semmit azon kívül,hogy tovább csóválta a farkát juti-falatért a demens, félhülye putyinnak. MZP-t meg kiröhögték,mert olyasmit mondott,hogy a házszigeteléseket kellett volna jobban támogatni,és a megújuló energiát. Nem véletlenül lettünk Európa szegényháza, mert bár az EU zsákszámra öntötte ide a pénzt, mindig eltűnt a többszörösen túlárazott közbeszerzéseken,amit rendre ugyanazok az orbán-haverok nyertek, a látszatberuházásokra,stadionokra,stb. Tönkrevágták az oktatást, az egészségügy romokban. Nem véletlenül mondta valaki,hogy amihez orbán hozzányúl,az szarrá változik. És tényleg...Ha még az EU-ból is kipaterolnak bennünket orbán miatt,akkor ennek a nyomorult, lerabolt országnak végképp annyi. Vagy ahogy egy poitológus mondta, orbán nem fogja kihúzni ezt a négy évet, mert a fejére omlik ez az elmebeteg rendszer,amit ő kreált...