Bitcoinváltás ürügyén rabolták ki áldozatukat még karácsony előtt. Tegnap este a nyomozók rajtuk ütöttek egy VIII. kerületi lakásban. A rendőrök tegnap este elfogták azt a férfit és két társát, akik bitcoinváltás ürügyén megvertek, késsel megfenyegettek, majd kirabolnak egy férfit Újlipótvárosban, még december 23-án. A közösségi oldalakon megszólaltak olyan hangok is, akik szerint részben esetleg az áldozat is hibás lehetett (minek ment oda, miért ment későn, miért az utcán, stb.). Mivel a rendőrség most a bűncselekmény részleteiről bővebb információkat is közölt, így kiderül például, hogy az áldozatot gyakorlatilag csapdába csalták. A bitcoint vásárolni szándékozó sértettet a kapcsolattartó engedte be a lépcsőházba, ahol a társa rátámadt, így nem sok esélye volt.

Forrás: coincolors.co
Feltöltő: Coincolors
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
az elfogás helyszíne beszél az elkövetők hovatartozásáról nemzetiségileg.
1ébként meg, aki van olyan hülye, h éjszaka komoly pénzekkel mászkál, talán érdemel egy leckét. Örüljön, h a nyaka és feje között nincs folytonossági hiány...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok