Egy XX. kerületi házba tört be egy férfi még szilveszter napján, ahonnan számítógépet, laptopot és három mobiltelefont lopott el. A rendőrség nagyon keresi.

A BRFK közleménye szerint egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi december 31-én 15 és 16 órák közt a XX. kerületi Sárrét utca egyik családi házába bement, és onnen három mobiltelefont, egy laptopot és egy asztali számítógépet lopott el.

Az elkövető 20 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, bajuszos és rövid barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot viselt.

Az elkövetőről fantomkép is készült:

Műszaki cikkeket lopott a férfi, ha látták, hívják a rendőrséget

Grafika: BRFK

A BRFK kéri, hogy aki "a grafikán látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén."

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
tállai lesz ez... az jár be a háztartásokba és lop mindent, amit lehet. Kint meg a vidaildikó várta, tolmáccsal.
lópicigáspár
Ez egy nő műbajusszal! Vagy a szemtanú volt vak, vagy a rajzoló béna (mondjuk az utóbbit nem hiszem)
Equus
@lópicigáspár: vagy egy csini fiatal fickó, de annak nem kell lopni járni, elég, ha benéz a plébániára és az esperes úr minden alkalommal tol egy kis zsét a zsebbe bele a perselypénzből...
CsipkeRózsa
@Equus: Ez a férfi egy jóképű ember, még véletlenül sem gondolná senki, hogy bűnöző. Tállai ehhez képest, egy disznófejű nagyúr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.