Csütörtökön tárgyalta a kőbányai képviselő-testület a Bihari utcai lakók ügyét. Az életveszélyesnek nyilvánított épületet 2005 és 2011 között újították fel 700 millió forintból. Most mégis bontásra szorul, a lakóknak pedig mennie kell. Az önkormányzat viszont nem garantál mindenkinek cserelakást. Videó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
A X. ker-nek a Hős utca után a Bihari u. munkaszerető, szorgalmas lakói jelentettek gondot, már a Kádár-rendszer alatt is.
A nemes gondolkodásúak (a munka nem természetes emberi tevékenység, a közművek haszálata alapvető emberi jog és a lakás meg jár mindenkinek, de elsősorban nekik, a karbantartás meg legyen annak a gondja, aki építette) pozitív diszkriminalizácója csak növeli a sajátos gondolkodású és az eltartóik közti feszültséget.
sokanvagyunk
A polgármester szemrehányóan a szerencsétlen lakónak mondja: "az ön elvbarátai" (hát ezt miből gondolja?) hibásak a ház elrontott felújításáért. Én meg azt mondom a polgármesternek: neki és az önkormányzatnak meg a jogelődje! (Csak remélni tudom, tudja, mi a különbség a kettő között.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.