A biciklis szervezet honlapja szerint az új elnökük rokonságban áll Révész Máriusszal. A kerékpáros kormánybiztos ezt egy kicsit másképpen tudja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mártíriusz még Németh-ben is igényes,

na jó sokkal inkább illő ere a válogatós kifejezés

Nem tudom, hogy mennyire rögzült bennetek a dolog, de ismert tény, hogy „Révész Máriusz – sok más fontos teendője mellett - kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos”.
Azon túl, hogy mint ilyen időnként közszerepelget – na közel sem annyit, és akkora baromságokat, mint Tompika, aki mint tudjuk „ a kormány Digitális Jólét Programjáért felelős biztosa” – s akkor jól érzi magát, ha nem is rossz helyen szereplő igazolványozik, mint 2006–ban.
Nos ez a derék hazafi most, pontosabban a minap nyillatkozatban kérte ki magának, hogy „Nem vagyunk rokonok Németh Lajossal.”.
Nem, nem a Szilárddal, hanem a Lajossal! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.