A rendőrség a lakosság segítségét kéri az eltűnt tarrósi férfi ügyében.

A Komlói Rendőrkapitányságkeresi Halász Béla Jenő 72 éves tarrósi lakost, aki 2018. március 27-én 22 óra 30 perc körül gyalogosan távozott otthonából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A komlói rendőrség keresi Halász Béla Jenőt

Az eltűnt férfi körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja ősz, középhosszú. Kifejezetten jó a fizikai állapota és gyors a járása. Homloka bal oldalán egy sebszerű anyajegy található.

Eltűnésekor fekete sapkát, szürke, cipzáras felsőt, barna szövetnadrágot és fekete gumicsizmát viselt. Az eltűnt férfi magával vitte közepes testű, barna keverék kutyáját is.

Komlói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Halász Béla Jenőt felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06-72/504-400 telefonszámot, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve hívja a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

(Police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.