Megtettük azt, ami egy ellenzéki pártnak sem sikerült az elmúlt 8 évben: elkezdtük a politikai elit ügynökmúltjának feltárását. Szerintünk ez a rendszerváltás befejezésének első lépése - mondta Soproni Tamás, a Momentum kampányfőnöke, miután a párt bejelentette, az ungynokaktak.hu oldalon nyilvánosságra hozták a 2002-es Medgyessy-bizottság titkosított aktáit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nihil
A Momentum?
Titkos aktákat?
Itt valami baj van...
Eladott Ország
(Ál)rendszerváltás/gengszterváltás idején kellett volna szart kiüríteni. Most már jórészt történelem. Azt úgy is tudjuk, hogy az állampárt tele van kommunistákkal és besúgókkal, akik egyébként emberileg is szarháziak. A fidesz nem engedte az ügynökmúlt feltárását, szar került a ventilátorba. Eső után köpönyeg. Az elvtársak párttagkönyvüket tőkére cserélték, a nép meg szopik. Ismerjük a dalocskát: „Ha elbasztuk, hát elbasztuk, utólag már baszhatjuk...”
Eladott Ország
@Mirabilis: Ezek a takonyfiókák is gumicsontot rágnak. Nem a lényeges/égető társadalmi problémákka foglalkoznak. Úgy vélem (bár tévednék) a momentum, a fidesz megnyújtott karja illetve a fidesz seggéből lógnak ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.