Baleset történt Petőfiszállás közelében.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. április 30-án 4 óra 30 perc körül egy autókat szállító tréler eddig tisztázatlan körülmények között felborult az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 123-as kilométernél. Ezt követően több jármű ütközött neki az úttesten lévő roncsoknak. Az elsődleges információk alapján a baleset következtében személyi sérülés történt.

Felborult tréler okozott tömegbalestet az M5-ös sztrádán hajnalban

A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztráda Szeged felé vezető oldalát, a forgalmat a 114-es kilométernél – Kiskunfélegyháza déli csomópont – leterelik. A közlekedők a 139-es kilométernél, Kistelek térségében tudnak visszatérni az autópályára.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@papa.49: Az a hargitai lehet, hogy "csak" elaludt, azért csámpázott előtted. Franciaországban előttem egy aprított fával (nem dugig) megrakott kis utánfutó először elkezdett imbolyogni, majd egyre nagyobb amplitúdóval belengeni, addig, míg a személykocsi lassú fékezése ellenére is oldalára nem borult.
Persze innen nem tudhatjuk, hogy mi történhetett, de abban megegyezhetünk, hogy nem biztonságos egy 3,5-4 tonnás vontatóval 5-6 tonnás, magasan lévő súlypontú utánfutót cibálni.
papa.49
@F_Viktor: Így igaz ahogy írod csak hát a románok szarnak minden szabályra, pl. hinnéd-e hogy vasárnap mikor este 10 ig kamionstop van már délután 5 óra magasságában konvojokban jönnek a román kamionok !!!
Egyszer jöttünk a gyerekeiktől hazafelé, ez most volt kb. 2 hónapja az Újszilvási úton szoktam jönni mióta építik a 4 utat, na szóval onnan a 442. út is ez kb. 18 km 29 db. kamiont számoltunk meg, amik 3-5 jöttek egymás után !!! A rendőrök ott dekkoltak, mértek a szolnoki elkerülő parkolójából és láthatóan semmit nem tettek ez ellen, de ha én gyorsabban megyek pár km akkor engem megbüntetnek !!!
Egy szóval itt nálunk a szabálytalanságok tömegesen követik el főleg a román sofőrök, és a rendőrség tudomást se vesz róla !!!
F_Viktor
@papa.49: Bizonyos kamionok mehetnek vasárnap és ünnepnapokon is (élőállat, hűtős, friss árú), gondolom a többi megkockáztatja, hogy elvegyül a többi közé. + a magyar rendőrök nem nagyon baszogatják a románt, okát nem tudom, de tény.
papa.49
@F_Viktor: Általában ponyvás oldalfalú kamionokról van szó !!!
F_Viktor
@papa.49: Ott csak a friss árú játszhat, de tuti 90 százalékukra vonatkozik a stop.
papa.49
@F_Viktor: Nyilván nem tudom kívülről megállapítani mit szállít, de ismerem a románok észjárását, biztos van köztük olyan amelyik jogosan megy de talán 100 ból egy, kettő !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.