Lehet élőlánc az Országház körül hétfőn, a parlament alakuló ülésének előestéjén. A TASZ támadta meg a rendőrség elutasító határozatát a bíróságon pedig a jogvédő szervezetnek adott igazat.

„Ez azt jelenti, hogy lehet tüntetni, de a bíróság döntése nem érinti az Országgyűlési Őrség területlezáró határozatát. Úgyhogy az is életbe fog lépni hétfő este.

Lehet élőlánc a Parlament körül

Hétfő estétől tüntetni is lehet, amit a rendőrségnek mostantól biztosítania kell. Most a hatóságok oldalán pattog a labda. A rendőröknek és az Országgyűlési Őrségnek kell együttműködve biztosítania azt, hogy hétfőn este elkezdődhessen ez az élőlánc” – nyilatkozta a Hír TV-nek Hegyi Szabolcs, a TASZ szakértője.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(hirtv.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Csapdahelyzet, így orbánc utasította az igazságszolgáltatást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@cikicakk55: Hát, bizony igazad lehet.
Desischado
Én is nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz. Bár az lenne, hogy elzavarják ezt a mocskos rablóbandát! Tele van a gatyájuk nagyon, úgy látom. Mire ez a félsz, ha legálisan győztek, ezt kérdezem!
karma1
@cikicakk55: Nalunk a hiradokban mindig ugy mutatjak a kepviseloket,- sot, a mindenkori miniszterelnokot is!-, hogy amikor kijonnek a targyaloterembol, a FOLYOSON es AZONNAL elkapjak oket az ujsagirok, riporterek, igy a tobb nemzeti hircsatorna riporterei is.
Nincs mellebeszeles, nincs mismasolas: ez a Nemzet Haza, parlamentje, itt valaszolni kell a legkenyesebb kerdesekre is, a FOLYOSON,... Semmi mesterkelten elokeszitett dolog, manipulalt hirgyartas...
Itt viszont azonnal kirugnak azt a kepviselot, aki nem a valasztok erdekeit kepviseli. Allati egyszeru...
Eriksson
@karma1: Ahány ház, annyi szokás.
Mert mi van, ha egyetlen képviselő se akar trécselni a folyosón? Se kormánypárti, se ellenzéki? Mindenkit nem lehet kirúgni.
karma1
@Eriksson: Valoban ahany haz annyi szokas. Csak azt az egyet nem szabad elfelejteni, hogy orbanek nem allnak a nep FOLOTT, hanem a SZOLGAI, a miniszterei a nepnek.
Ez az egesz sajto kirugasosdi pedig csak azert alakulhattott ki igy, mert orban birja a kritikat, csak nem szereti, koverlaca meg ennek megfelelo intezkedesekkel eloszor a sajtoszobat szuntette meg, mint media hirszolgalat civilizalt kornyezete't, aztan vegul sikerult egy olyan minimalis nagysagura zsugoritani azt a helyet, ahol elmeletileg valaszolnak a sajtonak - na, ott is a kiralyinak, nem am a 444-nek vagy a hvg-nek vagy 168 oranak -, hogy az mar vicc. Azon maga a sajto kepviseloi sem fernek el, nem hogy meg a politikusok is.
Nem normalis semmi sem, amit orban muvel.
Mondom, ne felejtsd,VOLT sajtoszoba, kulturalt korulmenyekkel, ha a kepviselok nem akarnak a folyoson trecselni.
Onmagukat kormanyoztak ilyen korulmenyek koze, mert orban ezt akarta.
Eriksson
@karma1: Találtam két videót, az újságírók - képviselők afférjairól. Egyiken Kövérnek nem tetszik valami:
hvg.hu/itthon/20160426_video_kitiltottak_a_hvghu_riporteret_a_parlamentbol
Itt meg a Jobbik reklamál:
www.sztarklikk.hu/kozelet/durva-anyazas-a-parlamentben/331110

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.