Áder János köztársasági elnök a parlament alakuló ülésén azt kérte, hogy mindenki tisztelje a választó döntését, mert ez a demokrácia alapja. Az államfő szerint a választások eredménye megkérdőjelezhetetlen, az új Országgyűlés legitimitása erős. Áder mindenkinek megköszöni a részvételt.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Végre valahára írásba is adta valaki publicisztikai szinten azt, amit itt a fórumon sokan és sokak kimondtak szépen és kevésbé szépen: Magyarországon álkeresztény maszlaggal nyakon öntött, sovén, nép-nemzeti szocializmus, azaz diktatúra van és a KE mint a legfőbb közjogi méltóság, nem az országot, nem a népet védi, még csak fel sem háborodik, sőt van képe egy valóban demokrata és nagyformátumú német kancellár szavait idézni orbán kisstílű önkényuralmára. A KE tehát hangos és még csak nem is néma cinkos vétkesek között. Az ellenzék viselkedése épp olyan megosztó mint amilyen megosztott maga az ellenzék. A tüntetéseknek, a parlamenten kívüli pártoknak és az egyes ellenzéki képviselők tüntetéseinek (ha már képtelenek összefogni) folytatódnia kell. Mert egy nap még, és Orbán miniszterelnöki esküt tesz, és ezzel hivatalba lép minden idők egyik legfélelmetesebb, legszemetebb, legszervilisebb kormánya. Ne adja az Isten hogy sokáig "kormányozzanak" mert nekünk akkor végünk! Ezt akarjuk? Köszönet ezért az írásért Breyer Gábornak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Commenter: Honanyáink és honatyáink a saját gyermekeik jövőjét sikeresen meg alapozzák! A gyermekeink, unokáink jövőjét viszont olcsón kiárusítják Putyinnak, Kínának, meg még majd azoknak aki pénzt dug a zsebükbe.
Amikor az országot sikeresen csődbe viszik, ők lelépnek a pénzük után, ami külföldi számlán pihen.
Desischado
@Commenter: Egy ilyen az elnök! Sírni tudnék.
Commenter
@Desischado: ez van, ez lesz, ezt dobta ki a narancsos szavazógépezet.
Commenter
@Nessy: javaslom, mielőtt lelépnének mondjuk Dél-Amerikába, tanulmányozzák lehetőleg át még most azt a helyzetet az argentin államcsőd ott okozott! Több évtizedbe tellett amíg Argentína kikecmergett belőle! Valódi rémálom lesz ha az ami ott akkor volt nálunk majd most következik be...én holnap nem fogom nézni az eskütételt az biztos, nem akarom, látni, hallani..."see no evil, hear no evil" alapon...
verőce21
@Nessy: (19:15) Csak sajnáld őket, csak sajnáld! :) - Hiszen olyan dolgot írtál, ami kizökkentené a dolgok ügymenetét, megváltoztatná a szokásokat.

A perzsa sahot, Pahlavit annak idején elkergették, mert néhány évtized alatt, évezredek életformáját akarta megváltoztatni. Nem olvasta Konfuciust, aki tudta, hogy nem jó az embereket a fejlődés ígéretével kimozdítani a megszokottból. Egyszerre minden, sok is - kevés is. Mint átvitt értelemben a példádban. Mint Perzsiában.
Mint mindenütt, ahol a technikai forradalom..., a fizetések gyors megemelésének, stb., ingereivel felizgatott emberi világban. :)

"Laisser faire, laisser passer..." :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.