Az Útinform jelentése szerint az M3-as sztrádán Gödöllő térségében 3 kilométeres a torlódás, de az M1-es és M2-es utak sem jobbak a főváros felé.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M1-es autópályán a felújítási munkálatok miatt közvetlenül az M0-s csomópont után a 16-os és 18-as km között a kapaszkodó sávot lezárták, emiatt az autóútról lassabban lehet az M1-esre felhajtani Győr felé.

Útinform: torlódások az M1-es, M2-es és M3-as utakon a főváros felé

Fotó: police.hu

- Az M3-as autópályán, Gödöllő térségében zajvédő falat építenek. Budapest felé a 26-os és a 32-es km között a külső- és a leálló sávot lezárták. A terelés előtt már közel 3 km-es torlódás. Torlódik a forgalom a pálya bevezető szakaszán is a 13-as km-től a főváros felé.

- Erős a forgalom a fővárosba vezető főbb útvonalakon. Az M2-es autóúton Sződliget és az M0-s autóúti csomópont között, több szakaszon lelassult a forgalom, torlódnak a járművek.

- A 31-es főúton, Maglódon egy személyautó villanyoszlopnak ütközött és kidöntötte azt. A 28-as km-nél a főutat lezárták, a rendőrség a forgalmat eltereli.

- Diósdon, a Törökbálint felé vezető Szabadság utcát (8102-es jelű út) lezárták, mert beszakadt az útburkolat. A forgalmat a 7-es főút – Dózsa György utca – Kamaraerdei út – Vasút utca útvonalon terelik el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.