A Tűzoltókért Alapítvány és a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete szerdán megemlékezést tart Budapest több helyszínén, a Katasztrófavédelem szerintük most sem támogatja a rendezvényt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A rendvédelmisek tüntetésén ELŐ KELLETT "volna" kapni a BONTÓBALTÁT, és elkergetni EZEKET a honfoglalókat, akik úgy befészkelték magukat a GOLYÓÁLLÓ járgányukban, és mellényükben, mint az ágyi poloska!
.
www.youtube.com/watch?v=k9rVcTY9AzQ
.
www.youtube.com/watch?v=5UEjRww3Yho
.
De ez a HAJÓ ELMENT, azok még ITT ÉLVEZKEDHETNEK a világ végezetéig a visszamenőleges törvényeikkel, és a rötyi papírjuk revíziójával, amellyel kapcsolatban KI TUDJA mit álmodott meg a "csuti" élő isten, v micsoda!
.
tudode
A NAKI megdumálta a rendvédselmiseket, FEGYELEMRE, A HAZA VÉDELMÉRŐL pofagolva, úgy elszemtelenedve, hogy most már a kafetériát és MEGFÚJJÁK:
.
www.youtube.com/watch?v=kCxra3vzjl4&t=75s
.
Szolgálunk, és VÉDJÜK ezeket!
.
,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.