Ki kellett rángatni a Tiszából a rappert: egy szemtanú azt állítja, Curtis bódultan akart úszni.

Curtis  drogproblémái miatt többé nem dolgoznak együtt, Majoros Péter a Szegedi Ifjúsági Napokon a színpadon mondta el a közönségnek. Egy fesztiválozó pedig azt állítja: amíg Majka egyedül állt a színpadon, addig egy furcsa jelenet játszódott le a környéken.

A Tiszából kellett kirángatni Curtist

A Blikk szemléje szerint egy fesztiválozó mesélte el a HOT! magazinnak, hogy mit látott: Curtis bódult állapotban akart megmártózni az erős sodrású Tiszában.

Egyszer csak azt vettük észre, hogy Curtis berohant a Tiszába, közben pedig azt hajtogatta, hogy meg akar fürdeni. Többen odasiettek, kirángatták a vízből, utána meg elszaladt. Szürreális volt az egész

– mondta a HOT! magazinnak egy szemtanú.

Cikk- és címlapkép: YouTube

(Blikk)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Elszaladt ...odébb , ahol nem zaklatják ...nagyon reklám ízű már ez a story
idppp
@ila51: Miért reklámízű? Egyszerűen egy hülye, akaratgyenge, drogfüggő baromságait kell olvasni, ahelyett, hogy kényszerelvonó-kúrára vinnék, mellette meg a jól megérdemelt börtönbüntetésre ítélnék! Ezt a szarzsákot a színpadról letiltanám, nincs szükség ilyen példaképre a fiataloknak! Így csak azt látják, hogy egyeseknek mindent szabad büntetlenül, biztos fideszes, másképp normális rendőrség, ügyészség nem dobná vissza a labdát, hogy nincs ügy, nincs miért nyomozni! Ebben az országban már mindenki hülye?
ila51
@idppp: ...pedig így van , sajnos ...nekünk ugyan nincs tévénk már kb 20 éve , de csak a balhés dolgok a kapósak a tévében is , innen csipegetem fel. Itt is az ilyesmikhez van hozzászólás , a komolyabb dolgokhoz nincs. A politikának biztosan köze van az ilyen elsímításokhoz , már csak az érdekeltségük miatt is . Van maffiózó ismerősöm , közvetve , úgyhogy tudom .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.