Elsőként Kassai Dániel lépett vissza az LMP egyéni jelöltjeként az április 8-i választástól. Ez hozott egy mandátumot a baloldali ellenzéknek, a politikusnak viszont egy kizárást a pártjából. Kassai most perre megy az LMP-vel, és bár nem temeti pártját, úgy látja, sok esélye nem lesz a jobboldalon versenyezni a Fidesszel, a Jobbikkal és a Mi Hazánkkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
LMP=Fidesz. Aki ellenzékinek vélte az lmt, az így jár!!!??? Nem normális ország, nem normális pártokkal!!!
karma1
Dehat draga Daniel,. az lmp nem is akar a jobboldali partoknak az ELLENZEKE lenni!? Nagyon gyorsan meg fogjak talalni a kozos pontot, mint ahogy szelike meg posvanyoson adott egy interjut, amiben tamogatta Erdely autonomiajat...
Mostanaban hallgattam vissza a 2006.dec. 5-i nepszavazassal is foglalkozo Heti hetest, ami arrol szolt, hogy adjuk-e meg a hataron tuliaknak az allampolgarsagot es a szavazati jogot, vagy sem, es amely nepszavazast Gyurcsanynak tulajdonitjak, holott neki ehhez semmi koze sem volt, mert amikor Gyurcsany atvette a miniszterelnokseget, akkor a dec. 5-i szavazas mar eldontott teny volt. Annyit tudott ellene tenni Gyurcsany, hogy egy nyilatkozatban leszogezte, hogy o nem tamogatja a hatarontuliak allampolgarsagat es szavazati jogat, es ez utobbival kapcsolatban Teddy megjegyzese a hirhez egyszeruen felelmetes volt: mar akkor kijelentette, hogyha megszavazzak a kulfoldiek magyarorszagi szavazati jogat, attol kezdve a fidesz uralma be lesz betonozva, es hogy a kulfoldiek semmifele felelosseget nem vallalnak, csak valamifele betyarbecsuletbol fognak szavazni a fideszre... Sajnos, nem tudom, melyik adasban volt ez, mert ez egy osszevagott adas volt, tobb Heti hetesbol...
Teddy ugyan nem itelte el akkor nyiltan Gyurcsany donteset a kulon nyilatkozataert, pedig o szemely szerint nem nagyon szereti Gyurcsanyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.