Folyamatban lévő ügyeit sem zárhatta le a lemondott államtitkár, kényszerszabadságra küldte őt Kásler Miklós – tudta meg a Népszava.

Eltávolították a hivatalából a lázadó államtitkárt

A lap úgy tudja, hogy bár Nagy Anikó egészségügyi államtitkár csak október 12-i hatállyal mondott le, már szerdán elmaradt a találkozója a kórházak főigazgatóival: az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) ugyanis vezetőváltásra hivatkozva lemondta azt, a Népszava értesülései szerint Kásler Miklós ösztönzésére.

Információik szerint Nagy Anikó még készült az ügyei lezárására, de a miniszter „kényszerszabadságolta”, és értésére adta, nem kívánja látni a tárcánál. Az elmaradt szerdai főigazgatói értekezleten egyébként a kórházak átvilágításával kapcsolatos tapasztalatokról, teendőkről, az év végén szükséges adósságrendezésről beszéltek volna.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

iluminati
Lehet, hogy nem helyeselte az új Mózes kőtábláioz hasonló kapszulák gyártását...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Akár honnan nézzük ez még a bolondbalogtól is sokkal hülyébb, pedig már az is igen alacsony színt volt, ez meg a békaseggét is csak távcsővel (kupak le) látja !!!
Desischado
@Eriksson: Ha nem érti a dolgát, akkor dilettáns. Aki ilyen dumával jön, hogy a Tízparancsolat meggyógyít, azt te szakembernek nevezed?Mert én nem.
szaboria1
Kásler nem való miniszternek menjen inkább nyugdíjba mert már kezd zavaros lenni az elméje.
tudode
A VILÁGHÁLÓ MINDENT megörökít az arhívumában, csak azt nem, hogy EZEK MIKOR büffentenek, vagy púznak!
.
Na erre jó EZEKNEK az un. rendeleti kormányzás, illetve a rendeleti költségvetés!
.
2018. szeptember 12-én került nyilvánosságra a tiszteletre méltó Dr. Nagy Anikó, az ÉLETRE, és nem HALÁLRA esküdött orvosi minőségében.

Miért is orroltak meg az államtitkár asszonyra?
.
Amiatt, mert 2018. szeptember 12-én sumák, valamilyen határozat születhetett a 75 éven felüliek számára az un. TAJGETOSZ tv úgy, hogy NEM AZ ÉLETKÉPTELEN CSECSEMŐKET itélik EZEK az emberi tárgyak, mint A Kr. e. 8. században túlnépesedés miatt az életképtelen csecsemőket, akiket kiraktak a hegy tetejére, de gyermekteleneknek elvihető volt,
.
-- a XXI. században
Egy ma megjelent korábbi cikkben igen nagy port kavart a kormány által bevezetésre került, Budapesten 2018. 09.12-én az országgyűlés által is elfogadott legújabb rendelet,

----- """"ami szerint bizonyos ellátások, kezelések és műtétek igénybevételének a felső korhatárát szabályozza.Az új szabályozás többek között kimondja, hogy 75 év felett nem járnak a legmodernebb és egyben legköltségesebb életmentő terápiák."""
.
FRISS! KIVERTE A BIZTOSÍTÉKOT AZ EGÉSZSÉGÜGYÉRT FELELŐS ÁLLAMTITKÁR LEGFRISSEBB NYILATKOZATA: "ERRE IS FELHATALMAZTAK MINKET, MIKOR 2/3-DAL NYERTÜK MEG A VÁLASZTÁSOKAT.."
.
www.klubhalo.hu/content/friss-kiverte-biztos%C3%ADt%C3%A9kot-az-eg%C3%A9szs%C3%A9g%C3%BCgy%C3%A9rt-felel%C5%91s-%C3%A1llamtitk%C3%A1r-legfrissebb-nyilatkozata
.
Ennek az eltávolításnak az a SZÉGYENE, hogy egy ORVOSPROFESSZOR, aki szintén az ÉLETRE ESKÜDÖTT fel, belemegy ebbe, a "törvényesített" állam általi EUTANIZÁBA.
.
Azok az ORVOSOK, akik hallgatnak, és belemennek ebbe a GYILKOSSÁGNAK is beillő szörnyűségbe azok NEM ORVOSOK, hanem...S I N T É R E K, hasonlóan
.
-- azokhoz a mindenféle JOGÁSZOKHOZ, akik lapítanak SZEMÉLYES ÉRDEKÜK MIATT, megszegve esküjüket, és NEM BORÍTJÁK rá a csurdúltig tele bilijüket, akik hadicselei miatt
...
tudode
Folytatom a 7.15-hoz a hsz-emet MÉRHETETLEN FELHÁBORODÁSSAL amiatt, mer 75 éven felül dögölljenek meg az emberek kínok kínjával, akik előteremtették ezeknek az ÉLHETETLENEKNEK azt amiből már alig maradt valami, de már az ÉLETÜNK SEM SZENT NEKIK!!!
---------------------------
-- azokra a mindenféle JOGÁSZOKHOZ, akik lapítanak SZEMÉLYES ÉRDEKÜK MIATT, megszegve esküjüket, és NEM BORÍTJÁK rá a csurdúltig tele bilijüket, akik hadicselei miatt
.
. --- Csak eljátsszuk, hogy ez egy ország
444.hu/2018/08/29/csak-eljatsszuk-hogy-ez-egy-orszag
.
---- Ebből tényleg rendszerváltás lett
tldr.444.hu/2018/07/27/ebbol-tenyleg-rendszervaltas-lett
.
És az ALKOTMÁNY-, v milyen BÍRÓSÁG lapít, mint az a bizonyos a fűben, hiszen SZENT KÖTELESSÉGÜK LENN, ha nem lennének GYÁVÁK kimondani, hogy egy POFAKARATÉS magánhadsereg élősködik az országon!
Eriksson
@Desischado: Legfeljebb miniszternek dilettáns. De ki nem az, aki frissen odakerül?
Kásler doktorral az a baj, hogy megszokta, hogy a maga intézetében ő az Isten. Miniszterként is azt képzeli.
Tehát nem a szaktudásával van a baj, hanem a hozzáállásával.
Szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.