A tatai nyomozók elfogták azt a 29 éves férfit, aki egy iskolába, egy óvodába és bölcsődébe is betört.

Egy vértesszőlősi férfi bölcsődébe, óvodába és iskolába ment lopni

A gyanú szerint a vértesszőlősi lakos, 2018. október 17-én éjszaka egy tatai bölcsőde egyik ablakát kifeszítette. Az épületben egy iroda ajtaját a nála lévő csavarhúzóval kinyitotta, és onnan műszaki cikkeket tulajdonított el. Még az éjszaka folyamán egy tatai óvodába is betört, ahol egy páncélszekrény ajtaját erőszakkal felnyitotta. Itt három helyiségből lopott el pénzt a férfi.

A tettes még 2018. november 15-én éjszaka Bajon, az általános iskolába a nyitott ablakon bemászott, és egy lemezszekrényből több százezer forint készpénzt vitt magával. A vértesszőlősi lakos a pénz nagy részét a bűncselekmények után elköltötte. A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a 29 éves elkövetőt, akit november 24-én délelőtt Szomódon elfogtak.

A nyomozók a kutatás során az ellopott pénz egy kis részét és a bűncselekményhez használt eszközt is lefoglalták. A rendőrök a tettest gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására. Ellene lopás vétség és lopás bűntett miatt folytatnak büntetőeljárást.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.