Az MSZP az Alkotmánybírósághoz fordul a földtörvény Országgyűlés előtt fekvő módosításának elfogadása esetén, mivel az ellenzéki párt szerint azzal a Fidesz politikusaiból álló agrárkamara teljhatalomhoz jutna a földtulajdonosok felett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Földmutyi törvénybe iktatva ! Még hogy tiszteljük a törvényt és a bűnszövetkezetet.
tudode
Eljött az ideje, hogy FÖLKÖPJÖN az, aki a napkeltében anno azzal villogott, hogy ugyanolyan emberek (voltak), mint aki a zöldségesnél sorban áll, miután Soros lóvéja már megvót: (3.32-nél ez vót a POLITIKÁRÓL ALKOTOTT véleménye, oszt' lepipált mindenkit, aki politikára adta a fejét a mutyi dömpinggel:
.
---- Kinn, padon-Orbán Viktor (1989.09.23.)
www.youtube.com/watch?v=a2cdczFqJ_8&t=199s
.
Aztán ami a CÍMBELI pávatáncát illeti, egy összevágásban:
..
----- Orbán Viktor a földekről 2002-ben, 2010-ben,2011-ben
www.youtube.com/watch?v=V8LACR1NUxk
.
Akár koldus, akár király, vagy AKÁRMI CSODA ekkorát nem változhat egy embernek látszó akármi.
.
Meg kellene neki köszönni a NINCS MIT, és ajtót mutatni hasonlóan, ahogy a Keletnek tette anno, amikor üzent a fiataloknak úgy, hogy be kellene betonozni azt az ajtót, hogy VISSZA NE JÖHESSEN ez az apa, ország, EU vásott kölke, mert GÉNHIBÁS az öreg gyerek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.