Hétfőn este ismételten tüntettek a rabszolgatörvény ellen az MTVA-székház előtt. A tömeg a beszédek után a momentumosok vezetésével propagandaturnéra indult, és felkeresték a Fidesz-médiák székházait. A közmédia épületénél raklapokat gyújtogattak, de fizikai atrocitás nem történt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kovács Pisti jogász szeme

Kovács István a (rém)HírTV Magyarország élőben műsorában.

naná, hogy az alapjogok nagy tudója, sőt kiemelt szakértője a magukról megfeledkezett, képviselői jogaikon, pontosabban felhatalmazásukon túlterjeszkedők ekézésén buzgolkodik.
Már az sem semmi, hogy „Jogászi szemmel ezért az ellenzék érvelése megmosolyogható ”, hisz ez jól kvadrál a CÖF-ka címbora vallomásával, aki lányos zavarában azt tudta mondani, hogy több törvényből mazsolázta össze, hogy miért gazok ezek.
A csúcs azonban – eklatáns példaként, mit ért ő jogászi szemnek – azt magyarázta, hogy „Ha be akarnék menni a Paksi Erőműbe és ott akarnék jönni-menni, nyomkodni a kapcsolótáblát, fel alá szaladgálni, ugyanúgy bilincsben vinnének el.”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.