Megdöbbentő üzenetük van a húsvéti Srí Lanka-i merényleteknek, hiszen a távoli földrészen történtek az egész világ keresztényei ellen is irányultak - közölte a KDNP vasárnap az MTI-vel. A kisebbik kormánypárt azt írta: ezek a merényletek is alátámasztják a szomorú tényt, hogy a kereszténység a világon a legüldözöttebb vallás, minden öt olyan ember közül, akit a vallása miatt üldöznek, négy keresztény. Kiemelték: a kereszténydemokraták elutasítják az erőszak minden formáját. "A kereszténység legnagyobb ünnepe a húsvét, a megváltás és a feltámadás örömhírét hirdeti. A brutális támadások emlékeztessenek mindenkit arra, hogy együtt kell fellépnünk az értelmetlen, mások szabadságát korlátozó terrorral szemben! " - áll a KDNP közleményében, amelyben a párt kifejezte együttérzését a hitük megvallása közben meghalt áldozatok családjának.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha nem lennének a FÖLDÖN imádkozó sáskácsKÁK, béke lenne a földön, azaz olyanok, akik TÉRFOGLALÁS, lopás, csalást a kereszténység csuHÁJÁBAN követik el, köztük azok is, akik ELVESZTETT JOGAIK visszaszerzésére hívják fel a figyelmet, akár jeles napon is!
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.