Brüsszel a gazdák pénzének egy részét el akarja venni és oda akarja adni a migránsok támogatására, amit meg kell akadályozni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Fejér megyei Mezőfalván, a III. NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow rendezvényén. A magyar gazdáknak ezért most vasárnap nemet kell mondaniuk a bevándorlásra - jelentette ki a kormányfő a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (Megfosz) kétnapos eseményének megnyitóján. Orbán Viktor arra kérte a gazdákat, hogy az EP-választáson támogassák a Fidesz-KDNP jelöltjeit, akik képesek a bevándorlás megállítására és a magyar érdekek védelmére a brüsszeli csatákban.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Lehet, hogy a CSUTI KIRÁLY klónozva van, nem rég még a SZALONkásokat buzdította, hogy majd Ű elintézi az EU-t a kerepelőcsKÁJÁVAL!
tudode
Remélhetőleg a HALLGATÓSÁGNAK van józan paraszti esze, és nem veszik be azt, amit PAPÍR NÉLKÜL , levegővétel nélkül meske meske MESKETÉZ a "templlom egérKÁJA":
.
Közzététel: 2019. máj. 23.
.
--- Orbán Viktor beszéde a III. NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow-n - HÍR TV
.
www.youtube.com/watch?v=RifP-4QLG_A
.
Alacsony vérnyomásúaknak ajánlott! LÖLÖ nincs köztük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.